EF SEB LU logo

Akademija družinskega podjetništva

O akademiji družinskega podjetništva

Kako voditi družinsko podjetje, da na dolgi rok ostane vitalno in ekonomsko vzdržno? Akademija družinskega podjetništva poleg osnovnih družinskih konceptov poslovanja, podaja ključne poudarke na prenos vodenja podjetja na mlajšo generacijo, ki se nahaja v procesu tranzicije. Skozi mednarodne praktične primere ponuja razumevanje poslovanja družinskih podjetij, ki uspešno krmarijo med lastnimi izzivi, priložnostjo in lojalnostjo ter zaupanjem med zaposlenimi.

Moduli

Komu je namenjena:

  • Majhnim, srednjim in velikim družinskim podjetjem in družinam, ki imajo večinski lastniški delež v podjetju in si želijo zmanjšati vrzeli med strateškimi prioritetami podjetja, dedovanjem, kulturo ter cilji ostalih zaposlenih v podjetju.
  • Članom družin, ki aktivno vodijo posamezne funkcije v družinskem podjetju.
  • Mlajši generaciji družinskega podjetja, ki se nahaja v procesu tranzicije oz. prevzemanju vodilnega položaja v podjetju.
  • Članom družin, ki niso aktivno vključeni v vodenje družinskega podjetja.
  • Vrhnjemu ne-družinskem managementu, katerega strateška usmeritev je ohranitev oz. pridobitev vodilnega položaja na trgu in ustvarjanje dodane vrednosti s hkratnim usmerjanjem gospodarskih tokov v uspešno dolgoročno poslovanje družinskega podjetja.
  • Vsem posameznikom, ki delujejo v družinskem podjetju ali pa jih te vsebine še posebej zanimajo.

Programski partner:

Ernst & Young logo

EY je ena vodilnih svetovnih družb na področju revizije, davčnega svetovanja, transakcijskih storitev in profesionalnega svetovanja. 167.000 zaposlenih po celem svetu povezujejo skupne vrednote in neomajna predanost k zagotavljanju najvišje kakovosti. K spremembam prispevamo tako, da pomagamo našim zaposlenim, strankam in širši skupnosti doseči njihov potencial.

EY ima dolgoletno zgodovino poslovanja z družinskimi podjetij. Z ustanovitvijo Centra poslovne odličnosti »Family Business Center of Excellence« so tako ustvarili platformo za podporo družinskim podjetjem, ki zagotavlja dostop do najnovejših raziskav in odgovorov na ključna vprašanja družinskega poslovanja. Center je ustanovljen v državah, v katerih imajo družinska podjetja pomembno vlogo v gospodarstvu in ekonomiji.

Dodatne informacije

Programski partnerji:

Ernst & Young logoFBN logo

By families for Families... for successful enterprises

Na vrh strani