EF SEB LU logo

Turistično zavarovanje z asistenco v tujini

Za dodatno varnost na vaši poti. 365 dni v letu. Turistično zavarovanje z asistenco v tujini vam omogoča postavitev diagnoze in napotitev oz. prevoz v bolnišnico, posredovanje nujnih sporočil, kritje stroškov za zdravniško oskrbo do 15.000 EUR, pokritje stroškov za zobozdravstveno oskrbo do 100 EUR, prevoz v domovino po končanem zdravljenju v tujini, prevoz posmrtnih ostankov v domovino do kraja pokopa.

Podrobnosti zavarovanja (paket A) >>>

V primeru potrebne pomoči mora zavarovanec takoj, ko je to možno (najpozneje v 48 urah od časa nastanka dogodka), poklicati 24-urni dežurni center zavarovatelja, od koder asistenčna družba organizira pomoč v tujini.


Klici zunaj Slovenije: + 00 386 2 618 05 20
Klici v Sloveniji: 080 19 21
Mail: info@tbs-team24.com

Zahtevek za povračilo stroškov iz turističnega zavarovanja z asistenco v tujini posredujete na Erste card d.o.o.

Pogoj za uveljavljanje: kartica Diners Club Alumni EF mora biti veljavna, od njene zadnje uporabe ne smeta miniti več kot dva meseca.

Dodatno pojasnilo: za uveljavljanje zavarovanja ne potrebujete posebne zavarovalne police, zadostuje vaša kartica Diners Club Alumni EF. Kmalu po aktivaciji kartice vam bo Erste Card d.o.o. poslal informativno kartico z navodili kako ravnati v škodnem primeru. Tako boste imeli nujne informacije vedno pri roki.

Včlani se
University of Ljubljana,
School of Economics and Business.
[+introtext+]

Splošne informacije

Dodatne povezaveNa vrh strani