EF FELU logo

Partner Zaposlitvena agencija COMPETO

O zaposlitveni agenciji COMPETO d.o.o.

Zaposleni v Competu imajo bogate izkušnje na področju iskanja in selekcije kadrov ter upravljanja s človeškimi viri. Delo opravljajo predano, s strastjo in si pri tem nenehno postavljajo visoke cilje. Odlikujejo jih visoka etična načela in standardi ter empatija do vseh deležnikov. Verjamejo, da sta diskretnost in zaupanje ključen pogoj njihovega dela.

V Alumni EF lahko potrdimo, da je zaposlitvena agencija Competo vredna zaupanja, saj kot pravijo:
  • radi delajo, to kar delajo;
  • so nadpovprečno hitri in odzivni;
  • odlikujejo jih prijaznost, ustrežljivost in odgovornost;
  • verjamejo v pristne in tople medčloveške odnose – na vseh področjih in z vsemi njihovimi deležniki.

EKIPA COMPETO d.o.o.

Aleksander Zadel, partner
Doktor Aleksander Zadel je specialist klinične psihologije. Doktoriral je iz psiholoških znanosti in se v osmih letih dela v zdravstvu ukvarjal pretežno z boleznimi odvisnosti, preventivo in zdravim načinom življenja. Pred leti je bil zaposlen v podjetju Actual I.T., d. o. o., kot direktor za kadre, kakovost in splošne zadeve. Predava in raziskuje na Primorski univerzi, je pa tudi ustanovitelj Inštituta za osebni razvoj Corpus, Anima, Ratio (www.institutcar.si) in glavni pobudnik gibanja Kakoživ.si.

Matic Vošnjak, partner in direktor podjetja
Že med študijem na Ekonomski fakulteti je bil aktiven član organizacije AIESEC Slovenija , v kateri je eno leto bil predsednik. Poklicno pot je aktivno začel maja 2001 v projektu GetWork – zagrabi priložnost. V letih od 2004 do 2007 je bil direktor Ustanove Novelus. Februarja 2007 je začel delati v mednarodni kadrovski agenciji kot svetovalec executive search. Precej hitro je v istem podjetju prevzel delovno mesto vodje iskanja in selekcije kadrov. Tri leta je skrbel za vodenje skupine vodij projektov in svetovalcev executive search ter za razvoj storitev področja iskanja in selekcije in storitev head-hunting.

Laura Smrekar, partner in vodja marketinga ter odnosov z javnostmi
Po izobrazbi je diplomantka sinologije. Takoj po študiju je začela delati v podjetju Donit Tesnit, d. d., in sicer kot asistentka člana uprave za trženje. Po dveh letih se je zaposlila v vodilni svetovni agenciji za upravljanje človeških virov. Kot vodja marketinga in odnosov z javnostmi je več let skrbela za komunikacijo z vsemi deležniki podjetja ter načrtovanje in izvajanje marketinških aktivnosti.

Jasna Benko, vodja projektov
Po izobrazbi je univerzitetna diplomirana sociologinja, smer kadrovski menedžment. Že kot absolventka je začela delati v mednarodni agenciji za upravljanje človeških virov kot asistentka v oddelku executive search. Po diplomi je začela delati kot raziskovalka v oddelku executive search, zadnji dve leti in pol pa je bila vodja projektov, kjer je samostojno vodila projekte iskanja in selekcije kandidatov.

Gregor Vovko, psiholog in vodja projektov
V letu 2012 je zaključil študij psihologije na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Tekom študijskih let si je izkušnje s področja psihologije nabiral tako na študijskih kot tudi na ob študijskih področjih. Prav tako je bil ves čas aktiven v društvu študentov psihologije, v katerem je do nedavnega zasedal tudi mesto podpredsednika.

[+introtext+] Video o Ekonomski Fakulteti

Dodatne informacije

Dodatne povezaveNa vrh strani