EF SEB LU logo

Partner Zaposlitveni portal mojaZaposlitev.si

MojaZaposlitev.si je zaposlitveni portal namenjen tistim, ki iščejo (boljšo) zaposlitev in tistim, ki iščejo nove sodelavce. Z objavljanjem zaposlitvenih oglasov portal omogoča povezovanje iskalcev zaposlitve in delodajalcev.

Portal je zelo dobro sprejet tako med delodajalci kot tudi iskalci zaposlitve, kar potrjuje tudi njegova obiskanost, ki se iz meseca v mesec povečuje, lani pa je bil portal mojaZaposlitev.si tudi vodilni po številu objavljenih aktualnih prostih del!

MojaZaposlitev.si je tako najprijaznejši zaposlitveni portal, kjer iskalci nove zaposlitve lahko pregledujejo aktualna prosta delovna mesta in se nanje na povsem enostaven način tudi prijavijo. Uporabnikom portala je na voljo brezplačna registracija, kjer si lahko na enem mestu shranijo CV-je in spremna pisma ter se tako na oglase lahko prijavijo kjerkoli in kadarkoli - tudi preko mobilne verzije. Obenem imajo registrirani uporabniki odličen pregled nad svojimi prijavami na oglase, spreminjajo lahko nastavitve E-informatorja in drugo.

V rubriki Kariera A-Ž so za iskalce (nove) zaposlitve zbrani koristni nasveti in informacije, ki so v veliko pomoč pri sestavi življenjepisa ter samem iskanju službe. Hkrati so pri iskanju novih kariernih priložnosti zelo uporabni tudi Video Vodiči, kjer so v nekaj minutnih posnetkih predstavljene bistvene informacije o tem Kako najti prosta delovna mesta, Kaj je potrebno storiti pred prijavo, Pogoste napake iskalcev nove zaposlitve, Življenjepis - Lastnosti dobrega CV-ja, Priprava na zaposlitveni razgovor itd. Prav tako so uporabnikom na voljo različne praktične vsebine kot so Oblike življenjepisov s primeri in za različne situacije pripravljena Spremna pisma.

Izpostaviti je potrebno še spletno orodje E-informator, kjer si uporabniki lahko nastavijo brezplačno prejemanje obvestil o novih prostih delovnih mestih po izbranih kriterijih, na svoj e-naslov. Na voljo je dnevno in tedensko obveščanje, pogostost prejemanja sporočil pa si vsak določi sam, vendar pa aktivnim iskalcem zaposlitve vsekakor priporočamo vsako dnevno prejemanje. Prijava na E-informator je povsem enostavna in z le nekaj kliki. Za samo prijavo na E-informator registracija ni obvezna, vendar pa le registrirani uporabniki lahko naknadno spreminjajo kriterije E-informatorja.

University of Ljubljana,
School of Economics and Business.
[+introtext+]

Splošne informacije

Dodatne povezaveNa vrh strani