EF FELU logo

Alumni GOLF

Želiš postati del skupnosti, ki jo povezuje ljubezen do golfa? Želiš ob prijetni in sproščeni igri srečati prijatelja iz študijskih dni, ki si jih preživel na Ekonomski fakulteti? Potem si na pravem mestu. Alumni GOLF s sodelovanjem Golf Arboretum organizira mesečne igre, ki so namenjene zgolj članom Alumni EF. Pridruži se nam in uživaj ob druženju in igranju golfa.

O Alumni GOLF sekciji

Za vse Alumni člane, ki uživajo v igri golfa in ob prijetni igri pozabijo na obveznosti ter se sprostijo v čudoviti naravi.

>>>

Predstavitev vodstva Alumni GOLF sekcije

Preberite si opise o vodstvu Alumni GOLF sekcije.

>>>
Alumni GOLF

GOLF aktivnosti

V sezoni golfa, ki traja vse od marca do novembra za vas pripravljamo mesečna srečanja. Na mesečnih srečanjih lahko Alumni člani, po akcijskih cenah odigrate partijo golfa z ostalimi člani, ki se v posameznem terminu prijavijo. Vabljeni!

Pretekle Alumni skupne igre golfa

Za nami je že kar nekaj uspešno izpeljanih skupnih Alumni iger golfa. Preberite si napovednike preteklih iger in se nam na naslednji tudi sami pridružite. Vabljeni!

>>>

Napovedujemo

Preverite prihodnje termine skupnih iger.

>>>

Pridružite se Alumni GOLF sekciji

Imaš zanimive predloge? Se želiš pridružiti in s svojimi idejami izboljšati delovanje GOLF sekcije? Piši nam na alumni@ef.uni-lj.si. Veseli bomo vsakega predloga!

>>>
Alumni GOLF Video[+introtext+]
Včlani se
Video o Ekonomski Fakulteti[+introtext+]

Dodatne informacije

Dodatne povezaveNa vrh strani