EF SEB LU logo

Pretekli Alumni GURMAN dogodki

Alumni GURMAN in MANAGERS’ LOUNGE: Pobeg na obalo

Ekipi kluba Alumni MANAGERS’ LOUNGE in sekcije Alumni GURMAN sta združili moči. Za člane Alumni EF so tokrat pripravili aktiven izlet na slovensko obalo s štirimi kulinaričnimi postajami, ki je združeval tako poslovno izpopolnjevanje, kot tudi gurmanske užitke.

>>>
Alumni GURMAN: Večerja v temi – okušajte še z drugimi čutili

Člani sekcije Alumni GURMAN so tokrat na večerji v restavraciji Origano odlične jedi in vina okušali povsem drugače kot ponavadi - z maskami čez oči. Ideja za večerjo v temi sicer izvira iz Francije, z njo pa so ljudem želeli prikazati, kako uživati v radostih življenja, ki jih ne vidimo.

>>>
Alumni GURMAN: Ko zadiši po… čaju

Tokrat so člani Alumni GURMAN sekcije svoje brbončice razvajali z opojnimi okusi čajev. Zgodbe o čajnih užitkih nam je razkrivala poznavalka te nenavadne omame, gospa Irena Hleb, bolj znana kot Madame Hatter.

>>>
Alumni GURMAN: V družbi prefinjenega konjaka in elegantnih cigar

Člani Alumni kluba so v Austria Trend Hotelu degustirali in uživali ob žlahtnih aromah različnih vrst konjakov blagovne znamke Martell, ki jih je predstavila gospa Majda Debevc, vrhunska strokovnjakinja na tem področju.

>>>
Alumni GURMAN: Vesolje okusov

V vesolje okusov so udeležence popeljali vinarji, proizvajalci žganih pijač, čajev, sirov, mesnih dobrot, naravnih juiceov, dobrot iz brancina, oljarji, začimbarji,… Gostje so imeli priložnost potovati po našem osončju, se ustaviti na posameznem planetu in okušati izjemne stvaritve iz Slovenije in tujine, ki so jih pripravili sponzorji.

>>>
Včlani se
University of Ljubljana,
School of Economics and Business.
[+introtext+]

Splošne informacije

Dodatne povezavePartnerji


Na vrh strani