EF SEB LU logo

Sponzorji Alumni GURMAN sekcije

SKUPINA ATLANTIC GRUPA

Skupina Atlantic Grupa je eno vodilnih prehrambnih podjetij v regiji s priznanimi blagovnimi znamkami Argeta, Bananica, Barcaffe, Cedevita, Cockta, Donat Mg, Grand, Najlepše želje, Prima… Atlantic Grupa je vodilni evropski proizvajalec prehranskih izdelkov za športnike - Multipower, dodatkov k prehrani - Dietpharm, proizvajalec izdelkov za osebno nego in distributer blaga široke porabe v JV Evropi. Distribucijski portfelj Atlantic Grupe vključuje blagovne znamke proizvajalcev, kot so Wrigley, Ferrero, Hipp, Johnson & Johnson in drugi. Atlantic Grupa je lastnik največje zasebne verige lekarn pod zaščitenim imenom Farmacia.

EKSKLUZIVNA DARILA (REYNAC PINEAU DES CHARENTES)

EKSKLUZIVNA DARILA d.o.o. je družinsko podjetje iz Celja, ki že nekaj časa deluje na področju poslovnih in promocisjkih daril. Pred leti pa so se začeli ukvarjati tudi z uvozom žganih alkoholnih pijač. Njihove blagovne znamke segajo po kakovosti v sam vrh ponudbe žganih pijač. Zastopajo konjak hišo Prince Hubert De Polignac, rum El Dorado iz Gvajane, singl malt škotski whisky Wilson & Morgan ter francoski Vermuth iz Chamberya. Slovenskim ljubiteljem in poznavalcem francoskih pijač pa ponujajo tudi novost na slovenskem trgu – Pineau des Charentes znamke Reynac, ki je vodilni francoski proizvajalec te okusne aperitivne pijače, nastale iz izbora grozdnega mošta in konjaka.

EVINO.SI

Leta 2005 je Gašper Čarman odprl prvo slovensko spletno trgovino z vini, eVino.si. Kasneje jo je nadgradil še z vinoteko v Ljubljani. Kot najboljši somellier v Sloveniji je Čarman lani zastopal našo državo na svetovnem prvenstvu v Tokiu, kjer se je uvrstil v četrtfinale. Nedvomno je za večjo prepoznavnost Slovenije poskrbel tudi s svojo blagovno znamko vino Gašper, ki je njegov najnovejši projekt.

HIŠA VIZIJ

Hiša vizij d.o.o. je team mladih, ambicioznih ljudi, ki vedo kako pomembni so trenutki v življenju. S pomočjo močnega entuziazma, inovativnosti, odlične tehnične podpore in predvsem ljubezni do dela ustvarjamo nepozabne trenutke ... za Vas! Ponujamo vam najem širokega nabora vrhunske profesionalne opreme za ozvočenje, osvetlitev in scenografijo ter popolno tehnično in idejno podporo za organizacijo in izvedbo najrazličnejših dogodkov in prireditev - od zelo enostavnih do najzahtevnejših. Za vse tiste trenutke, ki jih ustvarjate sami in vam zanje manjka le popolna pika na i, pa je tu naša Trgovina Popolna dekoracija s čudovito drobno dekoracijo za najrazličnejše priložnosti.

KRUCEFIX

Na prisojnih obronkih Kriške gore, kjer se mogočne alpe prično spuščati proti morju, na višini med 800 in 1200 metri uspeva rastlinje, ki v dolgih zimah kljubuje ledu, vetru in mrazu, v poletnih mesecih pa izkoristi toplo sonce za svojo rast in se za preživetje napoji s kar največ zdravilnimi učinkovinami. Prav tam, daleč od človeškega vrveža, v neokrnjeni divjini, je nabrano rastlinje, ki je osnova za kuhanje žganja Krucefix. Smreka, macesen, ruševje, brinje in divja meta. Z edinstveno destilacijo po tradicionalni metodi s kančkom skrivnosti, so pridobljene najmočnejše arome gorskega rastlinja, pretvorjenje v prvinska žganja in likerje Krucefix.

MERCATOR IP

Podjetje Mercator IP, d.o.o., predstavlja enega izmed sodobnih konceptov zaposlovanja invalidov, ki delavcem invalidom kot posebni varovani kategoriji zaposlenih, namenja še posebno skrb. Sodobna socialna ekonomija namreč ne zanika gospodarske vrednosti te kategorije zaposlenih, česar se zavedamo tudi v podjetju Mercator IP, d.o.o., zato poskušamo z iskanjem novih kreativnih rešitev, z razvijanjem ustreznih managerskih veščin ter s sposobnostjo rabe različnih vzpodbud, ki jih zagotavlja sodobna družba, gospodarno izrabiti njihove delovne in ustvarjalne zmožnosti.

MESARSTVO IN GOSTILNA KRUŠIČ

V Mesarstvu Krušič so ponosni na svojo dolgoletno tradicijo, ki izvira še iz začetkov prejšnjega stoletja. Če ne bi bilo Matevža Krušiča, Slovenci sploh ne bi vedeli, kako dobro in zdravo je konjsko meso in kakšne delikatese je mogoče iz njega napraviti. V letih svojega delovanja so prejeli mnoga priznanja za kakovost, od katerih jim največ pomeni podeljeni zlati znak kakovosti Slovenske kvalitete. Bistvo Mesarstva Krušič je zaupanje kupcev na podlagi kvalitetnih izdelkov. Dolgoročni cilji podjetja je ostati na vodilnem mestu v Sloveniji na področju predelave konjskega mesa, razvijati nove izdelke, namenjene širšemu krogu potrošnikov, in obdržati domače dobavitelje (kmete).

MLEKARNA PLANIKA

Izdelki mlekarne Planika v sebi nosijo energijo neokrnjene narave, saj prihajajo iz tistega dela Slovenije, kjer je zrak poln življenjske energije, narava pa je pravljično lepa in razkošna. Izdelki, ki jih pridelajo v mlekarni Planika, so izdelani izključno iz mleka, pridelanega na hribovitih območjih občin Tolmin, Kobarid, Bovec in Bohinj, kjer se v poletnih mesecih živina pase, pozimi pa jo rejci krmijo s kakovostno krmo. Poleg tega mleku ne dodajajo nobenih dodatkov, saj je že zaradi naštetih dejavnikov visoko kakovostno in predvsem naravno. Sproščujoča tišina, globoka modrina, višinska svežina, človeška toplina ... v izdelkih mlekarne Planika.

MOJAČOKOLADA.SI

Spletna trgovina MojaČokolada.si združuje širok nabor različnih čokoladnih izdelkov. S spletno trgovino želijo tistim pravim čokoholikom omogočiti pestro izbiro čokolad in ostalih čokoladnih artiklov. Ker želijo svojim kupcem ponuditi zgolj najboljše, sodelujejo z različnimi slovenskimi in tujimi partnerji: Čokoladni atelje Dobnik, 1001 dar, Eraclea, čokoladnica Rustika, Garderoba, La Chocolate, Makabo, Planet Bio, Rajska Ptica, Rokmar, Stenders, Strast in drugimi. Trenutno njihova ponudba obsega že preko 1.000 različnih artiklov, v prihodnosti pa se bodo za vas trudili svoj asortiman izdelkov še povečati ter ohranjati visoko kakovost celotne ponudbe

PANVITA

Zgodba Panvite se je začela v dvajsetih letih 20. stoletja, z ustanovitvijo takratnega banovinskega posestva. S svojo organiziranostjo in znanjem je posestvo kmalu postalo največji kmetijsko-pridelovalni obrat v takratni Kraljevini SHS. Različni družbeno-politični sistemi so posestvo razbili na več manjših, neprofitnih enot. Šele s prihodom Kmetijskega gospodarstva Rakičana se je negativni trend drobitve ustavil in začel se je ponovni postopek združevanja. To, kar danes poznamo pod imenom Skupina Panvita, je nadaljevanje tradicije in znanja, ki ga v Skupini vsakodnevno nadgrajujejo in plemenitijo.

PEKARNA GROSUPLJE

Pekarna Grosuplje je Mercatorjeva lastna pekarna, katere osnovna dejavnost je proizvodnja kruha in pekovskega peciva. Pekarno zaznamujeta povezanost zaposlenih ter njihova zavzetost in ljubezen do kruha. Vseskozi si prizadeva za združevanje ohranjanja krušne dediščine z inovativnostjo ob ustvarjanju novih izdelkov, s katerimi kupcem izpolnjuje njihove želje in okuse. Dejavnost se odvija na sedežu enote v Grosupljem. Ob pomoči najsodobnejše tehnologije s 190 zaposlenimi, ki prihajajo večinoma iz lokalnega okolja, dnevno izdela preko 40 tisoč kilogramov različnih krušnih izdelkov, s katerimi oskrbi Mercatorjeve živilske prodajalne po vsej Sloveniji.

PIVNICA BUNKER

Pivnica Bunker je ena najboljših pivnic v Italiji, ki ponuja preko 130 različnih pivskih etiket iz celega sveta. Odprli so jo pred 15 leti in od takrat razvaja svoje goste tako poleti, kjer se lahko s pivom ohladijo na letnem vrtu, kot pozimi, ko bolj prija viski ali rum. Poleg pijače gostom ponudijo lokalne specialitete. So državni prvaki v točenju piva, lokal pa je hkrati tudi izobraževalni center za gostince. Italijanski časopis Corriere della sera je Bunker ocenil kot najboljši lokal v tem delu Italije.

PIVOVARNA CARNIOLA

Pivovarna Carniola je butična pivovarna, zvesta tradicionalnemu varjenju različnih stilov ale piva. Za svojo nalogo so si zadali podpreti kulturo pitja ale piv na slovenskem ter predstaviti ljudem prednosti butičnega varjenja piva. Njihova piva niso samo piva, ampak so umetnost varjenja in uporabe izbranih sestavin, ki v plesu okusov razveselijo burbončice. Dovolijo si uporabljati poleg skoraj izključno slovenskega hmelja tudi druge začimbe. Njihova piva: Carniola Brown Ale, Carniola Porter, Carniola ESB, Carniola Stout, Carniola Winter Giant (x-mas ale), Carniola Anpu (wheat hybrid).

Včlani se
SEB LU video[+introtext+]

Splošne informacije

Dodatne povezavePartnerji


Na vrh strani