EF SEB LU logo

Vodstvo Alumni GURMAN sekcije

Urša Žorž

Urša Žorž

Pomemben del poslovnega sveta je tudi druženje, mreženje, spoznavanje novih ljudi… In kaj lepšega, če je to ob dobri hrani in kozarcu vina. Sem vesela, da se bomo od sedaj naprej tudi Alumni lahko večkrat na leto družili in odkrivali čaroben kulinarični svet v sekciji Alumni Gurman!

Urša Žorž, organizatorka dogodkov, lastnica podjetja Eventio ter urednica spletne revije S brez konzervansov.

Martin Kosaber

Martin Kosaber

Ekonomija je veda, ki pričakuje od nas, poznavanje teoretičnih kot praktičnih znanj, nekaj teh dobimo skoz čas študija, druga skozi prakso, spet tretja pa pridobimo z mreženjem. V teh turbolentnih časih je neprecenljivo, da imaš na dosegu roke strokovno pomoč, del te pomoči lahko najdeš v Alumni EF, kaj lepšega je, kot ob dobri hrani in pijači poklepetat in spoznavati nove ljudi. Prepričan sem, da bo gurmanska sekcija Alumni Ekonomske faklutete doprinesla vsakemu posamezniku nova poznanstva bodisi v privatnem ali poslovnem svetu in tako še dodatno nadgradila osebnostno rast.

Aljaž Dvoršak

Aljaž Dvoršak

Alumni Gurman smo kolegi, prijatelji in znanci, ki nam hrana in pijača pomenita več kot samo fiziološko potrebo. Nam to dvoje, skupaj ali vsako zase predstavljata užitek, razlog za druženje in področje neprestanega raziskovanja in učenja. Vsaka jed in vsaka pijača imata vsaka svojo zgodbo, ki ji z zanimanjem prisluhnemo, cenimo in spoštujemo trud, vložen v njeno pripravo, proizvodnjo ali pa vzgojo. Predvsem pa radi uživamo v njenem okusu, teksturi, aromi, cvetici, vonju ali izgledu in ker so kulinarični užitki še slajši v družbi, te vabimo, da se nam pridružiš na naših dogodkih in raziskuješ kulinarična prostranstva in plemenitiš svoj socialni kapital! Naj nam vsem skupaj tekne!

Aljaž Dvoršak, produktni vodja in glavni »gastronavt« ekipe Top Ljubljana Foods, kulinarični sprehodi po Ljubljani.

Včlani se
University of Ljubljana,
School of Economics and Business.
[+introtext+]

Splošne informacije

Dodatne povezavePartnerji


Na vrh strani