EF FELU logo

Alumni KOLESARJI

S sekcijo Alumni KOLESARJI želimo na družaben, a skrbno organiziran način pomagati, da kolesarite bolje (in ne nujno tudi več) in zato bolj uživate na kolesu. Skupaj bomo na treningih, maratonih, vzponih, učili se bomo drug od drugega in od vrhunskih slovenskih cestnih kolesarjev. Fizične treninge bomo dopolnjevali z izobraževanji in usposabljanji na področju prehrane, priprav, vzdrževanja koles in podobno.

Komu je namenjena sekcija Alumni KOLESARJI?

Sekcija Alumni KOLESARJI je namenjena vsem ljubiteljem cestnega kolesarjenja, tako tistim, ki se s tem športom ukvarjate aktivno, kot tistim, ki kolesarite zgolj rekreativno. Aktivnosti sekcije so zelo raznolike in bodo vedno prilagojene vsakokratnim udeležencem.

Kolesarski vikend na obali

"Sekcija cestnih kolesarjev Alumni EF vabi na kolesarski vikend na obali, ki bo od 6. do 8. aprila 2018. Nastanjeni bomo v hotelu Histrion v Portorožu, cena nočitve na osebo je 43 EUR.
"Odhod v Portorož je možen tudi s kolesom. Kdor to želi, je v petek, 6. aprila, zbor kolesarjev na bencinski črpalki OMV Ljubljana-Šentvid ob 13h. Kdor potuje z avtom, je glede ure samostojen, skupna krajša runda pa je v Portorožu ob 17h. V soboto in nedeljo bosta rundi ob 10h. S seboj imejte osebne izkaznice, ker bomo kolesarili tudi po Istri. Vsak večer je srečanje."

Rezervacije za hotel sprejema Adriana Rejc Buhovac (adriana.rejc.buhovac@ef.uni-lj.si)

Vsi dobrodošli!

Adriana

Tudi v vročih dneh so člani sekcije Alumni KOLESARJI pridno trenirali. Bravo.

Alumni Kolesarji julija

Pridruži se Alumni KOLESARJI sekciji!

Za šport je treba nekaj spodbude. V Alumni KOLESARJI bomo poskrbeli, da boste imeli vsak teden vsaj en razlog, da greste na kolo – z nami! Piši nam na alumni.kolesarji@ef.uni-lj.si. Veseli bomo vsakega predloga!

>>>

Koledar cestnih kolesarjev 2017!

Oglejte si predvidene skupne cestne kolesarske podvige za leto 2017! Na predvidene termine zapisane v koledarju se dobimo ob 17.00 uri. Alumni cestni KOLESARJI se lahko prijavite TUKAJ!

"Letos bomo priprave pričeli z vzponi na Šmarno goro, in sicer od 21. februarja dalje. Termini vzponov bodo enaki kot pri rundah, torej ob torkih ob 17.00 uri. Srečamo se na isti lokaciji (na parkirišču pod OŠ Šmartno pod Šmarno goro)."Včlani se
Video o Ekonomski Fakulteti[+introtext+]

Dodatne informacije

Dodatne povezaveNa vrh strani