EF SEB LU logo

Alumni KOLESARJI

S sekcijo Alumni KOLESARJI želimo na družaben, a skrbno organiziran način pomagati, da kolesarite bolje (in ne nujno tudi več) in zato bolj uživate na kolesu. Skupaj bomo na treningih, maratonih, vzponih, učili se bomo drug od drugega in od vrhunskih slovenskih cestnih kolesarjev. Fizične treninge bomo dopolnjevali z izobraževanji in usposabljanji na področju prehrane, priprav, vzdrževanja koles in podobno.

Komu je namenjena sekcija Alumni KOLESARJI?

Sekcija Alumni KOLESARJI je namenjena vsem ljubiteljem cestnega kolesarjenja, tako tistim, ki se s tem športom ukvarjate aktivno, kot tistim, ki kolesarite zgolj rekreativno. Aktivnosti sekcije so zelo raznolike in bodo vedno prilagojene vsakokratnim udeležencem.

Pričetek rednih torkovih rund


"Žiga in Adriana vabita vse cestne kolesarje na redne torkove runde, ki so vsak torek ob 17h. Štart je na parkirišču pod Osnovno šolo Šmartno pod Šmarno goro, trasa je dolga cca. 55 km in je nezahtevna. Lepo vabljeni!"

Tudi v vročih dneh so člani sekcije Alumni KOLESARJI pridno trenirali. Bravo.

Alumni Kolesarji julija

Pridruži se Alumni KOLESARJI sekciji!

Za šport je treba nekaj spodbude. V Alumni KOLESARJI bomo poskrbeli, da boste imeli vsak teden vsaj en razlog, da greste na kolo – z nami! Piši nam na alumni.kolesarji@ef.uni-lj.si. Veseli bomo vsakega predloga!

>>>


Včlani se
SEB LU video[+introtext+]

Splošne informacije

Dodatne povezavePartnerji


Na vrh strani