EF SEB LU logo

Pretekli dogodki za alumne EF v letu 2018

Alumni dogodek: Konjak in cigare

Alumni Ekonomske fakultete je v restavraciji Sveti Florijan na Gornjem trgu v Ljubljani v ponedeljek, 19. novembra 2018, organiziral srečanje »Alumni Gurman: Martell Konjak & Cigare« za svoje člane.

Več in fotogalerija >>>>

Alumni EF kava na 20. Poslovni konferenci Portorož

Na Poslovni konferenci v Portorožu smo se v četrtek, 15. novembra 2018, pred njenim pričetkom, zbrali diplomanti Ekonomske fakultete na Alumni EF kavi.

Več in fotogalerija >>>>

Alumni dogodek: »Potrebno je pogledati v neznano, v kaos«

»Spoznaj sebe, spoznaj voditelja v sebi« je bila rdeča nit tokratnega alumni dogodka, ki je potekal v četrtek, 18. oktobra 2018, na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Beseda je tekla predvsem o tem, kakšen neverjeten vpliv lahko ima globoka osebna sprememba na naše poslovne in obenem osebne odnose. Izkušeni strokovnjaki, ki so tako ali drugače povezani s tem področjem, so med drugim izpostavili tudi vidik ozaveščenega voditelja današnjega časa, z antično zgodbo o vodenju in razumu pa je obiskovalce obogatila gostja Dušica Kunaver, zbirateljica ljudskega izročila.

Več >>>

Alumni Ekonomske fakultete povežite se še z drugimi alumni UL

Univerza v Ljubljani je ustanovila mrežo klubov alumnov članic Univerze v Ljubljani pod skupnim imenom Alumni UL. Mreža trenutno povezuje 35 klubov, njihovo število pa bo še naraslo. Glavni namen mreže je medgeneracijski prenos znanja ter krepitev odnosov, sodelovanja in povezovanje med Univerzo v Ljubljani, njenimi članicami in diplomanti ter diplomanti samimi.

Alumni Ekonomske fakultete se je pridružil projektu in tako sedaj svojim alumnom nudi možnost povezovanja na novem spletnem portalu.

Več >>>

Povezovanje z Univerzami v tujini

Alumni Ekonomske fakultete se je na povabilo Karl-Franzens-Universität Graz University of Graz udeležil otvoritve Alumni-Chapter SLOVENIA, in sicer 12. junija 2018 v Univerzitetni knjižnici Maribor.

Več >>>

Študentska tržnica Ekonomske fakultete

Konec maja se je atrij na Ekonomski fakulteti spremenil v prizorišče študentske EF tržnice. Na njej so se predstavila študentska društva Ekonomske fakultete in Alumni Ekonomske fakultete. Študentje so spoznali njihove dejavnosti in razmišljali o novih idejah ter sodelovanju.

Več >>>

Ustanovitev Alumni Ekonomske fakultete v Makedoniji smo proslavili tudi v Ljubljani

V ponedeljek, 28. maja 2018, smo proslavili ustanovitev Alumni Ekonomske fakultete v Makedoniji. V želji, da bo našim diplomantov v pomoč pri iskanju zaposlitve in povezovanju v poslovnem svetu. Dekanja prof. dr. Metka Tekavčič je gostila študente in naslednje goste: gospo Bojano Jovanosko, mag. Nikolo Tanasoskega ter gospo Melito Sekulovsko.

Več >>>

Ustanovili smo Alumni EF Makedonija

Ekonomska fakulteta v Ljubljani poglablja svojo mednarodno prepletenost in povezavo z gospodarstvom s pomembnim korakom: ustanovitvijo Alumni kluba Ekonomske fakultete v Makedoniji. Fakulteta namreč v Makedoniji že enajsto leto izvaja podiplomski program, poleg tega pa je zanimanje za redne programe v Sloveniji s strani makedonskih študentov zelo veliko. Z ustanovitvijo Alumni kluba v Makedoniji bo tako diplomantom Ekonomske fakultete omogočeno intenzivnejše povezovanje in izmenjava znanj in izkušenj.

Več >>>

O izzivih e-poslovanja na Dnevu poslovne logistike 2018

V sredo, 4. aprila 2018, se je v prostorih Ekonomske fakultete odvijal tradicionalni dogodek Katedre za poslovno informatiko in logistiko EF v sodelovanju z Društvom PI-PL, to je Dan poslovne logistike. Predstavniki treh podjetij so predstavili svoje vidike soočanja z izzivi v e-poslovanju oziroma spletni prodaji, hkrati pa je bila to tudi priložnost za navezovanje novih stikov.

Več >>>

Gostujoče predavanje – Poslovni procesi v dobi digitalizacije

V sklopu Alumni dogodkov je 28. marca na Ekonomski fakulteti potekalo gostujoče predavanje na aktualno tematiko raziskovalnega področja managementa poslovnih procesov (BPM), ki postajajo vedno bolj zapleteni zaradi pojava novih tehnologij in standardov. Namen tega predavanja je bilo osvetliti jedro BPM discipline in predstaviti, kako se BPM sooča s sodobnimi izzivi.

Več >>>
Alumni Video[+introtext+]
Včlani se
University of Ljubljana,
School of Economics and Business.
[+introtext+]

Splošne informacije

Dodatne povezaveNa vrh strani