EF SEB LU logo

Vodstvo Managers' Alumni Lounge (Poslovodenje in organizacija)

Zlatko Paska

"Obiskovanje in sodelovanje pri organiziranju dogodkov Alumni EF v Lj me obogati predvsem s pozitivnimi občutki in optimizmom. Občutek, da boš se naučil kaj novega, dobil kakšno novo izkušnjo, srečal že znane obraze in spoznal nove ter se ob tem zabaval, je prav vznemirljiv"

Zlatko Paska je svoj prvi magisterij pridobil na Fakulteti za strojništvo, nato pa je svojo izobrazbo nadgradil še z magisterijem (smer: Poslovodenje in organizacija) na Ekonomski fakulteti UL. V svoji dosedanji bogati karieri je zamenjal nekaj različnih managerskih položajev – od tehničnega do generalnega direktorja. Pri svojem delu je bil večinoma vpet v mednarodno okolje, pri čemer je deloval v podjetjih različnih velikosti (od 200 do 8.000 zaposlenih). Je trenutni predsednik upravnega odbora Alumni kluba MANAGERS' LOUNGE ter član združenja Beta Gamma Sigma (BGS).


Boris Fartek

"Pri svojem delu se srečujem s pomembnim elementom družbene vključenosti. To je dialog, katerega ustvarjajo ljudje z vrednotami in interesi s privdihom po osebni rasti in civilnem uspehu. Alumni klub vidim kot del procesa širšega dialoga, katerega namen oblikuje pestrost znanj in idej z različnih področij poslovnega sodelovanja."


Nina Caglič

"S študijem poslovodenje in organizacija so se mi kot naravoslovki odprle povsem nove razsežnosti. Vstopila sem v svet novih priložnosti, idej in poznanstev. Največjo dodano vrednost k študiju doprinesejo ljudje z različnimi znanji in izkušnjami. Alumni klub nam lahko nudi še nekaj več."


Bogdan Dular

"Bistvo Alumni kluba poslovodenje in organizacija vidim v slednjem stavku: It’s all about connecting people and bringing them in a perfect form. Prepričan sem, da nam bo povezovanje v obliki alumni kluba vsem odprlo poti za nova poslovna kot tudi privatna poznanstva."


Marko Logonder

"Alumni klub Managers Launge je pravo mesto za pridobivanje novih poznanstev in novih znanj ter izmenjavo mnenj o vodenju v zabavnem in sproščujočem duhu. To je idealen kraj za ljudi,ki so pripravljeni delovati kot managerji in vodje 21. stoletja."

Včlani se
SEB LU video[+introtext+]

Splošne informacije

Dodatne povezave

Partnerji


Na vrh strani