EF SEB LU logo

Deloitte revizija d.o.o

Dunajska 165, 1000 Ljubljana
https://www2.deloitte.com/si/sl/pages/about-deloitte/articles/ljubljana.html
dspruk@deloittece.com
Deloitte

Kratek opis podjetja


Družba Deloitte je največja svetovalna družba na svetu. Predvsem je poznana po storitvah revizije, vendar pa je poleg te tudi pomemben in celo večkrat nagrajeni ponudnik storitev davčnega pravnega ter poslovnega in finančnega svetovanja za javne in zasebne družbe iz različnih gospodarskih panog. Deloittova svetovna mreža je obsežna: z globalno povezanim omrežjem družb članic v več kot 150 državah ponuja prvovrstne zmogljivosti in izjemno kakovostne storitve ter strankam omogoča vpogled v kompleksne izzive, s katerimi se soočajo pri svojem poslovanju. V svetovnem merilu v Deloittu deluje približno 225.000 strokovnjakov, zavezanih k zagotavljanju rezultatov, ki štejejo.

V Sloveniji storitve zagotavljata Deloitte revizija d.o.o in Deloitte svetovanje d.o.o. (pod skupnim imenom Deloitte Slovenija), ki sta članici Deloitte Central Europe Holdings Limited. Deloitte Slovenija sodi med vodilne družbe za strokovne storitve v Sloveniji, ki nudi storitve revizije, davčnega, pravnega, poslovnega in finančnega svetovanja ter svetovanja na področju tveganj, ki jih zagotavlja več kot 100 domačih in tujih strokovnjakov.


Kaj pričakujemo od novih sodelavcev, delovna mesta


Mladim diplomantom ponujamo stimulativno delovno okolje, veliko možnosti za pridobitev izkušenj v mednarodnem okolju ter za učenje od usposobljenih in strokovno podkovanih sodelavcev. Če ste motivirani, ustvarjalni, vas zanimajo finance ter sodelovanje z domačimi in mednarodnimi strokovnjaki, ste na pravi poti, da se nam pridružite!

Ker neprestano širimo skupino strokovnjakov, nudimo priložnost razvoja kariere ljudem z različnimi akademskimi ozadji, kariernimi potmi in osebnostnimi lastnostmi. Priložnost ponujamo samostojnim, ambicioznim in kreativnim posameznikom, z izkušnjami ali brez, z odličnim znanjem angleškega jezika, ki iščejo nove izzive in priložnost za delo na projektih.

  • univerzitetna izobrazba ekonomske ali katere druge smeri (matematika, fizika, tudi pravo in družboslovje),
  • poznavanje in uporaba Microsoft Office orodij,
  • aktivno znanje angleškega jezika,
  • sposobnosti timskega dela,
  • natančnost, samoiniciativnost, proaktivnost,
  • pripravljenost samostojnega sprejemanja znanja.
Na vrh strani