EF SEB LU logo

NACIONALNI CENTER EUROPASS – CENTER RS ZA POKLICNO IZOBRAŽEVANJE

KAJUHOVA 32U, LJUBLJANA
WWW.EUROPASS.SI
http://www.cpi.si/zaposlovanje.aspx
maja.gubensek@cpi.si
europass

EUROPASS: OD UREJENE OBLIKE DO UČINKOVITEGA ŽIVLJENJEPISA


Priprava osebne predstavitve je zahteven proces, ki se začne pri obliki, konča pa pri vsebini. Orodja Europass nudijo celovito ogrodje za osebno predstavitev, na delavnici bomo bolje spoznali posamezne elemente življenjepisa, manj znane funkcionalnosti orodja Europass ter se ustavili pri tem, kako v življenjepisu navesti svoje kompetence.

Europass so mednarodno dogovorjeni, standardizirani in brezplačni obrazci, ki pomagajo pri osebni predstavitvi delodajalcem ali ustanovam. Še zlasti primeren je za uporabo po drugih državah Evrope, vendar lahko Europass obrazce koristno uporabite tudi za iskanje zaposlitve po Sloveniji. Europass življenjepis je bil na spletu izpolnjen že več kot 100 milijon krat, od tega več kot dva milijon krat med prebivalci Slovenije. Poleg obrazca za pripravo življenjepisa, je sistemu Europass na voljo tudi priprava elektronske mape priponk (Mapa kompetenc) ter obrazec za Spremno pismo.

V kolikor želite dobiti povratno informacijo na vaš življenjepis, ga posredujte najkasneje do 17. aprila na naslov spela.pogacnik@cpi.si. Po predavanju bo na stojnici potekal pregled individualnih osebnih predstavitev.

Na vrh strani