EF SEB LU logo

Lidl Slovenija d.o.o. k.d.

Pod lipami 1, 1218 Komenda
www.kariera.lidl.si
kadri@lidl.si

bisnode

Kratek opis podjetja


Smo uspešna trgovska veriga s prehrambnimi in neprehrambnimi izdelki, ki svojo dejavnost hitro in uspešno širi po vsej Evropi. Rezultat te izjemne širitve, ki nam je prinesla naslov najbolj dinamičnega evropskega trgovca, predstavlja največja mreža trgovin v 28 evropskih državah. Skupina Lidl je del skupine Schwarz in ima sedež v mestu Neckarsulm v nemški zvezni deželi Baden-Württemberg.

Lidl Slovenija je na slovenski trg vstopil leta 2007 s 15 poslovalnicami. Vse od vstopa na slovenski trg podjetje dosega izjemno rast in danes pozdravlja kupce v 52-ih poslovalnicah po celi Sloveniji.

Številne nagrade in certifikati, ki smo jih v preteklih letih prejeli, so potrdilo naše uspešnosti, zavzetosti in predanosti, da zagotavljamo le najboljše za naše kupce, naše zaposlene, poslovne partnerje in širšo družbo.


Delovna mesta, katera želimo zapolniti


Karierni začetnik / Trainee (m/ž)

Podrobneje spoznajte zanimiv svet enega vodilnih evropskih trgovcev: ponujamo vam posamezniku prikrojen 12 do 18-mesečni trainee program, ki nadarjenim diplomantom ponuja možnost, da se s praktičnimi znanji usposobijo za samostojno delo. Po uspešno zaključenem usposabljanju se boste lahko zaposlili na sedežu podjetja Lidl Slovenija ali nadaljevali poklicno kariero v tujini.

Naša področja: prodaja, nabava, skladiščno poslovanje, finance, računovodstvo, kontroling, kadri, informatika, nepremičninski projekti, nabava tehnične opreme, komuniciranje ter pravo.


Kaj pričakujemo od novih sodelavcev

  • Uspešno zaključen univerzitetni študij z znanjem na zgoraj navedenem področju.
  • Pripravljenost na učenje novih stvari in izobraževanje na različnih področjih poslovanja.
  • Samozavesten nastop, izredno dobre komunikacijske in analitične sposobnosti ter usmerjenost k ciljem.
  • Vozniško dovoljenje B kategorije.
  • Ne več kot dve leti delovnih izkušenj, nekaj od tega morda že v tujini.

Kaj ponujamo novim sodelavcem


Zavedamo se, da kot karierni začetnik, ki se prvič vključuje v poslovni svet, ne boste imeli odgovorov na vsa vprašanja. Da bi svoje potenciale razvili kar najbolje, vam bodo tekom sistematičnega in prikrojenega uvajalnega programa ob strani stali izkušeni mentorji. Navezovali boste pomembne stike, sodelovali v ciljno usmerjenem usposabljanju in razvoju ter si nabirali pomembne delovne izkušnje.

Nudimo nadpovprečno plačilo (2.300€ bruto) in delo z odlično ekipo v stabilnem mednarodnem poslovnem okolju. Pogodba o zaposlitvi bo sklenjena za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

Več preberite na kariera.lidl.si

Na vrh strani