EF SEB LU logo

Danfoss d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 16, 1210 Ljubljana Šentvid
https://www.danfoss.com/en/
https://www.danfoss.com/en/about-danfoss/careers/
http://www.danfoss.si/home/#/
maja.gasper@danfoss.com

bisnode

Predstavitev kariernih priložnosti znotraj podjetja od 14.45 – 15.30. Prijavi se tukaj.


Kratek opis podjetja


Danfoss Trata je od leta 1995 del mednarodne korporacije Danfoss s sedežem na Danskem, ki zaposluje 27.000 ljudi po vsem svetu. Odgovorni smo za poslovni rezultat in razvoj tehničnega znanja za rešitve na področju uravnavanja in prenosa hladilnih, ogrevalnih in HVAC sistemov. Naša kompetenčna centra za razvoj, proizvodnjo in prodajo inovativnih, energetsko učinkovitih in okolju prijaznih rešitev za daljinsko ogrevanje ter prenosnike toplote se nahajata v Ljubljani (sedež) in Kamniku. Naši izdelki se prodajajo v 45 državah po vsem svetu, največ v Evropo, pa tudi v Rusijo, Turčijo in na Kitajsko. Aplikacije, kjer se vgrajujejo naše komponente so predvsem eno in več stanovanjske stavbe, poslovne stavbe ter omrežja daljinske energetike.

Smo vodilno podjetje na svojem področju, imamo odlično tehnično znanje, stabilne finančne rezultate ter zavzete zaposlene, ki dnevno dosegajo in presegajo pričakovanja. Smo prejeniki številnih nagrad, ki le še potrjujejo naša prizadevanja. Trenutno zaposlujemo 650 sodelavcev in sodelavk, ki so redno zaposleni ali delajo preko zaposlitvenih agencij.


Odprta delovna mesta


Zaposlovanje v letu 2019 bomo prilagajali potrebam in povpraševanju na trgu. V letošnjem letu planiramo iskanje in zaposlitev do 20 novih sodelavk ali sodelavcev na režijski strani, preko agencij pa v visoki sezoni predvidoma do 30 novih sodelavk ali sodelavcev v proizvodnji. Iščemo predvsem sodelavce z znanji in izkušnjami iz tehničnega področja, tudi za zaposlitve v proizvodnji. Pri nas so vselej dobrodošli strojniki s srednješolsko izobrazbo, kakor tudi inženirji strojništva, elektrotehnike in računalništva ter ekonomisti. Vedno zaposlujemo za nedoločen čas, največkrat pa iščemo nove sodelavce in sodelavke (pa tudi študente in praktikante) v oddelkih razvoja, tehnologije, kakovosti, upravljanja oskrbovalne verige, strateški nabavi ter financah.


Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?


Iščemo predvsem sodelavce in sodelavke, ki si želijo izkusiti dinamiko dela in razvoja, tako osebnega kot profesionalnega, v okviru velike, globalne korporacije. Za to je potrebno veliko fleksibilnosti, usmerjenosti v rezultate, sodelovanje, razmišljanje izven okvirov, dobre komunikacijske sposobnosti in predvsem želje po razvoju. Za določene pozicije iščemo ali pričakujemo kandidate z nekaj več izkušnjami na konkretnem področju ali še celo iz globalnega podjetja, hkrati pa smo odprti za sveže diplomante, ki izkazujejo določene talente, ki jim pomagajo vstopiti v našo zgodbo in se dalje razvijati.


Kaj ponujamo novim sodelavcem?


Že vrsto let ustvarjamo močno blagovno znamko in gradimo spodbudno delovno okolje. Radi delimo primere dobrih praks na različnih področjih v podjetju in smo veseli tudi javnega priznanja, ki ga dobi kdo od naših sodelavk ali sodelavcev. V Danfoss Trati imamo dinamično delo, ustvarjalno okolje, zanimive sodelavce in s tem še vedno privabljamo nove ambiciozne sodelavce, ki želijo več.


Če želiš izvedete več o podjetju si poglej naslednji video https://www.youtube.com/watch?v=HXNAcHeGf3A.

Na vrh strani