EF SEB LU logo

HOFER trgovina d.o.o.

Kranjska cesta, 1225 Lukovica
www.kariera.hofer.si
zaposlitev@hofer.si

bisnode

HOFER smo ljudje


Podjetje HOFER je hčerinsko podjetje nemške skupine ALDI SÜD, ki ima na štirih kontinentih in v 11 državah sveta že preko 5000 poslovalnic in 138.000 sodelavcev. Naš uspeh temelji na jasnem in razumljivem konceptu. Pri tem pa so v središču našega podjetniškega delovanja vedno ljudje. To velja tako za sodelavce kot tudi za poslovne partnerje. In tako želimo delovati tudi v prihodnje.

Zavedamo se odgovornosti, ki jo nosimo kot eden izmed vodilnih trgovcev v Sloveniji, zato trajnostno pristopamo k našim kupcem, partnerjem, sodelavcem, okolju in družbi.


Karierne priložnosti


V podjetju HOFER zaposlujemo v prodaji, upravi in v logističnem centru. Prosta delovna mesta so objavljena na https://kariera.hofer.si/.

Elektronski naslov, kjer študenti lahko dobijo informacije v zvezi z zaposlovanjem oz. kariero: zaposlitev@hofer.si


Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?


Pri novih sodelavcih si želimo pozitivne naravnanosti, zanesljivosti, odgovornosti, natančnosti in sposobnosti dela v timu. Zaželeno je tudi samostojno opravljanje dodeljenih nalog, delovne izkušnje in organizacijske sposobnosti.


Kaj ponujamo novim sodelavcem?


Poleg številnih možnosti izobraževanja in nadaljnjega usposabljanja pod okriljem HOFER AKADEMIJE ter nadpovprečno visokega plačila nudimo svojim sodelavcem številne druge ugodnosti. V dobro opremljenih prostorih za odmor so jim vsakodnevno na voljo sveže sezonsko sadje in zelenjava, hkrati pa si lahko dan poživijo z brezplačno kavo in čajem. S športnimi dejavnostmi spodbujamo gibanje in skrbimo za zdravstveno preventivo. S prilagodljivimi zaposlitvenimi modeli in možnostjo zaposlitve za krajši delovni čas pa omogočamo našim sodelavcem lažje usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja.

certifikat

Na vrh strani