EF SEB LU logo

Kuehne + Nagel d.o.o.

Zgornji Brnik 130N, 4210 Brnik
www.kuehne-nagel.com

bisnode

Predstavitev kariernih priložnosti znotraj podjetja od 10.15 – 11.00.

Impresioniraj predstavnike podjetij na hitrih zmenkih. Prijavi se tukaj.


Kratek opis podjetja


Kuehne + Nagel Group je uspešno mednarodno podjetje s tradicijo in z več kot 1.300 podružnicami v več kot 100 državah ter z okoli 82.000 zaposlenimi. Smo eno izmed vodilnih logističnih podjetij na svetu, ki s svojo predanostjo in znanjem svojim strankam ponuja vrhunske in po meri narejene logistične rešitve. Kuehne + Nagel d.o.o. kupcem v Adriatik regiji zagotavlja integrirane logistične rešitve na področju pomorskega, zračnega in cestnega prometa. Smo vrhunski strokovnjaki za skladiščenje in distribucijo ter vodimo enega izmed največjih farmacevtskih distribucijskih centrov v Evropi.

Globalna vizija usmerja Kuehne + Nagel v prihodnost, naše vodilo - We deliver as promised – izraža to kar predstavlja Kuehne + Nagel danes.


Odprta delovna mesta


Globalno okolje v katerem delujemo ustvarja priložnosti za osebni in poslovni razvoj vseh nas.

Aktualna delovna mesta si lahko ogledate na www.jobs.kuehne-nagel.com, www.mojdedelo.com in www.optius.com.

Trenutno pa iščemo sodelavca v oddelku letalskega transporta in sodelavca v prodaji.

Vse informacije v zvezi z zaposlovanjem in proste prijave za delo v podjetju Kuehne + Nagel pošljite na naslov: knadriatic.hr@kuehne-nagel.com.


Kaj pričakujemo in ponujamo novim sodelavcem?


Podjetje Kuehne + Nagel je uspešno zato, ker je približno 82.000 posameznikov zavzetih in motiviranih v tem, kar delajo vsak dan.

Povezovanje in razvijanje: Sodelovanje pri nas ni le beseda, temveč nekaj kar živimo in delamo vsak dan. Učimo se drug od drugega ter rastemo skozi osebne karierne priložnosti. Osebni in strokovni razvoj poteka na delu skupaj z raznolikimi aktivnostmi izobraževanj in usposabljanj ter je podprt z močno globalno mrežo po celem svetu.

Spodbujanje inovativnost: Inovativnost nam pomeni željo, da razvijamo po meri narejene rešitve za naše kupce ter, da ves čas izboljšujemo svoje procese. Delamo na sodelujoč in povezovalen način v multikulturnem okolju – ker smo prepričani, da so različni timi odličen vir kreativnosti.

Kakovost + odličnost: Izpolnjujemo pričakovanja naših kupcev po visoko kakovostnih in učinkovitih storitvah z izredno strokovnostjo in brezkompromisnim občutkom k njihovi zavezanosti. Ponosni smo na več kot 125 let izkušenj ter na to, da smo vodilni v logistični industriji.

Podjetniški duh: Spodbujamo naše zaposlene k odgovornosti – za svoj osebni razvoj, za procese in rešitve, in nenazadnje za doseganje visoko kakovostnih standardov in odličnosti, ki jih zahtevajo naši kupci. Gojimo kulturo uspešnosti in priznanj, spodbujamo odgovornost in maksimiramo potencial posameznika.

Osebni in strokovni razvoj v Kuehne + Nagel: Gojimo učečo in razvijajočo se organizacijsko kulturo, ki ustvarja priložnosti za rast in uspešnost vsakega zaposlenega. Želimo, da so naši zaposleni pri svojem delu uspešni ter da ves čas razvijajo svoje karierne poti. Spodbujamo naše zaposlene, da so gonilna sila svojih lastnih karier in jih pri tem intenzivno podpiramo z izobraževanji in usposabljanji, da jim omogočimo, da bodo pri svojem delu še boljši in uspešnejši. Zaposlene spodbujamo pri njihovem poslovnem razvoju in vsakemu od njih skušamo omogočiti dolgoročno karierno pot. S tem namenom zagotavljamo vsa potrebna orodja za pridobivanje znanja in spretnosti, ki zaposlenim omogočajo samostojno in samozavestno opravljanje dela in uspešnost na delovnem mestu, na tako kratkoročni kot dolgoročni ravni.

Talent management: Izvajamo izobraževalne programe na nacionalni, regionalni in globalni ravni z namenom uspešne integracije naših talentov pri njihovih naslednjih kariernih premikih. Naši programi se izvajajo modularno v obdobju od 12 do 24 mesecev. Vsak modul se osredotoča na specifično temo, ki omogoča našim sodelavcem, da se razvijajo na strokovni in na osebni ravni.

Razvoj vodstvenih kompetenc: Poseben poudarek posvečamo razvoju vodij na vseh ravneh. Naši po meri narejeni programi za vodje, srednji management kot tudi za izkušene vodje so namenjeni soočanju s trenutnimi in bodočimi izzivi. Programi so skrbno usklajeni z našo poslovno strategijo in so osredotočeni na prenose znanj, strateški razvoj, mreženje in zavedanje o lastnem stilu vodenja. Individualni coaching in mentorski programi podpirajo naše vodje v njihovem osebnem in strokovnem razvoju.

Na vrh strani