EF SEB LU logo

LEK d.o.o.

Verovškova 57, 1526 Ljubljana
https://www.lek.si/sl/

bisnode

Predstavitev kariernih priložnosti znotraj podjetja od 10.15 – 11.00.

Impresioniraj predstavnike podjetij na hitrih zmenkih. Prijavi se tukaj.


Kratek opis podjetja


Novartis je vodilni ponudnik zdravil v Sloveniji, kjer poleg Leka delujeta tudi Novartis Pharma Services in Sandoz. Skupaj gradimo in ohranjamo ugled dinamične, etične in zaupanja vredne farmacevtske družbe. Svoje več kot 70-letne izkušnje, znanje in dosežke pri razvoju in proizvodnji kakovostnih farmacevtskih izdelkov združujemo z Novartisovimi organizacijskimi enotami po vsem svetu.

V Leku razvijamo, izdelujemo in tržimo učinkovita, varna in kakovostna zdravila in farmacevtske učinkovine.


Naša vloga v Novartisu:

  • V Leku razvijamo originalna biološka in podobna biološka zdravila ter generična zdravila.
  • Proizvajamo podobna biološka zdravila in učinkovita generična zdravila, in sicer aseptična in trdna zdravila ter antiinfektive.
  • Proizvajamo kakovostne farmacevtske učinkovine za generična in biološka zdravila.
  • Skrbimo za zahtevne razvojne Sandozove projekte.
  • Pakiramo in distribuiramo zdravila.
  • Zdravila tržimo na domačem in mednarodnih trgih

Naše dosežke soustvarja več kot 3880 zaposlenih na štirih lokacijah v Sloveniji: v Ljubljani, Lendavi, Mengšu in na Prevaljah. Spodbujamo inovativni duh in stopanje izven svojih okvirjev. Cenimo raznolikost in vključenost ter sprejemanje vsakogar na vsakem koraku. Zavedamo se, da sta razvoj in napredek mogoča le z motiviranimi sodelavci, zato ustvarjamo prijetno in varno delovno okolje.


Odprta delovna mesta


Dostopno prek: https://www.lek.si/sl/zaposlitev/


Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?


Visoko motiviranost za delo in pridobivanje znanja ter izkušenj, odzivnost, zanesljivost, samostojnost in samoiniciativnost, sposobnost komuniciranja znotraj globalnega okolja, možnost samostojnega in hitrega odločanja ter prilagajanja v dinamičnem mednarodnem okolju.


Kaj ponujamo novim sodelavcem?

Urejeno delovno okolje (mentoriranje, organizirana prehrana, izobraževanja ob delu, itd), delo v dinamičnem okolju, sodelovanje z različnimi timi ter izmenjavo znanj in izkušenj ter možnost karierne rasti znotraj globalnega sistema Novartis.


Na vrh strani