EF SEB LU logo

Lidl Slovenija d.o.o. k.d.

Pod lipami 1, 1218 Komenda
kariera.lidl.si
zaposlitev@lidl.si

bisnode

Predstavitev kariernih priložnosti znotraj podjetja od 11.15 do 12.00. Prijavi se tukaj.


Kratek opis podjetja


Smo uspešna trgovska veriga s prehrambnimi in neprehrambnimi izdelki, ki svojo dejavnost hitro in uspešno širi po svetu. Rezultat te izjemne širitve, ki nam je prinesla naslov najbolj dinamičnega evropskega trgovca, predstavlja največja mreža trgovin v 30 državah po Evropi in ZDA.

Lidl Slovenija nudi dinamično okolje, kjer ni prostora za monotono delo. Privlačno plačilo in top ekipa sta zagotovilo na vaši poti. Držimo skupaj, ustvarjamo nove zgodbe in s strastjo do uspeha skupaj premagamo vsak izziv. Številne nagrade in certifikati, ki smo jih v preteklih letih prejeli, so potrdilo naše uspešnosti, zavzetosti in predanosti, da zagotavljamo le najboljše za naše kupce, naše zaposlene, poslovne partnerje in širšo družbo.

Pridruži se naši ekipi!


Kaj ponujamo novim sodelavcem?


V Lidlu Slovenija se zavedamo, da je usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja za zadovoljstvo naših zaposlenih izrednega pomena. Tako smo leta 2014 v okviru osnovnega certifikata Družini prijazno podjetje, ki ga podeljuje inštitut Ekvilib, sprejeli 17 ukrepov, ki našim sodelavcem pomagajo pri usklajevanju dela in družine. Pri sprejemanju ukrepov smo izhajali iz predlogov, ki so jih v okviru raziskave zadovoljstva posredovali naši zaposleni. Sprejeli smo ukrepe, ki zajemajo organizacijo dela, razvoj kadrov, komuniciranje med sodelavci, ugodnosti za družinske člane in podobno. V letu 2017 je revizijski proces s strani Inštituta Ekvilib potrdil našo uspešno izvedbo vseh začrtanih ukrepov in nam podelil polni (modri) certifikat. Predvsem so pohvalili naše izredno koristne prakse in bogate programe za zaposlene. Glede na delovni proces in ostala podjetja v panogi smo tako po številu kot vsebini ukrepov pokazali visoko zavezanost pomenu usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja.


Odprta delovna mesta


Aktualna delovna mesta si lahko ogledate na https://kariera.lidl.si/ .

Na vrh strani