EF SEB LU logo

PWC d.o.o.

Cesta v Kleče 15, 1000 Ljubljana
www.pwc.com/si
irena.munda@si.pwc.com
pwc

Impresioniraj predstavnike podjetij na hitrih zmenkih. Prijavi se tukaj.


Kratek opis podjetja


PricewaterhouseCoopers (PwC) je eden od vodilnih svetovnih ponudnikov storitev na področju revizije, davkov in poslovnega svetovanja. Kot strokovni svetovalci našim strankam pomagamo pri reševanju kompleksnih poslovnih težav in ustvarjanju vrednosti. Trudimo se izboljšati njihove zmožnosti učinkovitega upravljanja s tveganji ter jih tako spodbujamo k napredovanju. Kot poslovni svetovalci imamo pomembno vlogo tudi pri delovanju svetovnega kapitalskega trga. Ponosni smo na dejstvo, da naše storitve pripomorejo k izboljšanju preglednosti, zaupanja in konsistence poslovnih procesov. Če želimo uspeti, se moramo razvijati ter rasti kot osebe in kot del podjetja. Naša odgovornost, timsko delo ter učinkovitost nam pomagajo dosegati to rast.

V PwC-ju verjamemo, da je v spreminjajočem se svetu dobro biti pobudnik za spremembe. Za nas to pomeni, da je v poslovnem svetu in svetu okoli nas treba delati tisto, kar je prav. Da bi to lahko uresničili, sodelujemo z vodilnimi poslovnimi, vladnimi in akademskimi organizacijami, s katerimi nam je skupna predanost do zagotavljanja celostne in trajnostne rasti.

PwC globalno zaposluje 236.000 sodelavcev v 158 državah, PwC v Sloveniji pa preko 100 strokovnjakov s področja revizije, poslovnega in davčnega svetovanja.


Delovna mesta, katera želimo zapolniti


Sodelavec v reviziji – več prostih delovnih mest

Sodelavec v oddelku finančnega svetovanja

Sodelavec v oddelku strateškega svetovanja

Sodelavec v oddelku davčnega svetovanja


Kaj pričakujemo od novih sodelavcev


Zaposlujemo mlade z visokim potencialom, z znanjem in s strastnim zanimanjem za ekonomijo. Iščemo inovativne sodelavce z nekonvencionalnimi idejami in z visokimi zmožnostmi analitičnega razmišljanja ter z odličnimi komunikacijskimi sposobnostmi tudi v angleškem jeziku. V svoje vrste vabimo sodelavce, ki si želijo aktivnega sodelovanja v timu in so pripravljeni na stalen karierni in osebnostni razvoj.


Kaj ponujamo novim sodelavcem


Ponujamo vam delo na projektih, kjer boste sodelovali z najuglednejšimi in največjimi slovenskimi ter tujimi podjetji. Zagotavljamo vam eksponentno krivuljo učenja v globalnem podjetju z mnogimi izzivi in priložnostmi. Vaš talent razvijamo s konstantnim mentorstvom in s široko paleto možnosti ter virov učenja s pomočjo tehnologije. Omogočamo vam pridobivanje mednarodnih strokovnih certifikatov in možnost dela v drugih PwC pisarnah v tujini.

Na vrh strani