EF SEB LU logo

Zakaj na DMI?

Stojnice

Primarni namen stojnic je možnost osebnega stika med študenti in zaposlovalci. Na stojnicah lahko kot študent pridobite informacije o delovanju posameznih podjetij, zaposlitvenih možnostih in kariernem napredovanju. Podjetja so tam, da vam odgovorijo na odprta vprašanja ter vam s tem pomagajo pri načrtovanju karierne poti.

Predstavitev podjetij in zaposlitvenih možnosti

Predstavniki podjetij bodo v časovnem okviru 30 minut predstavili zaposlitvene možnosti in vam čimbolj približali delovanje samega podjetja, medsebojne odnose in prednosti dela.

Interaktivno predavanje

Tako študentje kot predstavniki podjetij bodo imeli priložnost udeležbe na interaktivnem predavanju. Vsebina predavanja bo iz področja talent managementa in bo skušala izpostaviti prednosti medgeneracijskega povezovanja ter bo odgovorila na vprašanje »So milenijci stereotip ali prihodnost?«.

Hitri zmenki

Hitri zmenki predstavljajo možnost osebnega stika študentov s kadroviki in direktorji uspešnih podjetij. Namen hitrih zmenkov je v kar najhitrejšem času (7 min) ugotoviti ali obstaja zanimanje in »privlačnost« med študentom in podjetjem.

Karierno svetovanje

Na kariernem sejmu boste imeli možnost kariernega svetovanja, kjer vam bodo svetovalci pomagali pri načrtovanju prihodnosti in naslednjih kariernih korakih.

prijava

Dodatne informacije

  • Jana Benedik
  • Koordinator dogodka DMI 2019
  • T: (01) 5892 854
  • Pisarna: R-105
  • jana.benedik@ef.uni-lj.si

Vabimo vas, da nam sporočite svoje mnenje, predloge, komentarje, pohvale ali graje o sejmu Delo MEne išče na naslov

jana.benedik@ef.uni-lj.si

Na vrh strani