EF FELU logo

Delo MeNE išče 2014

16. APRIL 2014 EKONOMSKA FAKULTETA V LJUBLJANI
8:00 - 17:30

Karierni center Ekonomske fakultete v Ljubljani (CERŠ – Center za razvoj in svetovanje študentom) v sodelovanju s študentskim društvom Management Group organizira že 11. karierni dan Delo MeNE išče.

Namen letošnjega kariernega dne je seznaniti študente z zaposlitvenimi možnostmi in načinom kadrovanja uveljavljenih slovenskih in mednarodnih podjetij ter povečati zaposlitvene možnosti naših študentov in diplomantov, s poudarkom na pridobivanju znanj in veščin, ki jih na karierni poti - poleg formalno pridobljenih znanj v času študija – študenti še potrebujejo. Prav tako želimo študentom povedati, kdo oz. katere inštitucije jim na poti do zaposlitve lahko pomagajo, tako z vidika zaposlovanje doma, kot tudi v tujini.

V ta namen smo pripravili 20 predavanj, na katerih boste izvedeli, kaj bodoči delodajalci pričakujejo od vas, kako se pripraviti na prvi stik z delodajalcem, kako postopati pri iskanju zaposlitve v tujini ter pomembne značilnosti trga dela v Sloveniji in tujini.

Dogodek bomo zaključili s podelitvijo priznanj najboljšim študentom Ekonomske fakultete v študijskem letu 2012/2013. Uvodna govornica na podelitvi bo dekanja prof. dr. Metka Tekavčič, prejemnike priznanj in goste pa bo pozdravila tudi prorektorica Univerze v Ljubljani prof. dr. Maja Makovec Brenčič. Vsebinsko bomo slavnostni dogodek popestrili z zanimivim predavanjem g. Andreja Miklavca, nekdanjega vrhunskega alpskega smučarja, olimpijca in mednarodnega podjetnika: »IZKORISTI SVOJ POTENCIAL IN POSTANI ZMAGOVALEC.«

Tekom celega dne boste dodatne informacije o možnostih zaposlitve in opravljanja strokovnih praks doma in v tujini lahko pridobivali na informativnih točkah naših udeležencev.

POZOR: Udeležba na posameznih predavanjih v sklopu DMI 2014 se bo udeležencem štela za delno priznavanje izpita pri predmetu Razvoj poslovnih spretnosti.

Da pa bo naše druženje čim bolj prijetno, bomo karierni dan začeli z DMI zajtrkom, na katerega ste prisrčno vabljeni pred začetkom posameznih predstavitev.

Udeležba na dogodku je sicer brezplačna, vendar se je zaradi omejitve prostora na posamezne delavnice in okroglo mizo potrebno prijaviti.

Informativno-svetovalni kotiček

Informativno-svetovalni kotiček kariernega dne Delo MeNE išče bo med 8.30 in 16.00 uro na hodniku pred predavalnicami v pritličju, kjer se bo celoten dogodek odvijal. Študentom bodo na voljo vse informacije o dogodku in programu.

Dodatne informacije

Vabimo vas, da nam sporočite svoje mnenje, predloge, komentarje, pohvale ali graje o sejmu Delo MeNe išče na naslov

andreja.scancar@ef.uni-lj.si

Na vrh strani