EF SEB LU logo

Podelitev priznanj in nagrad najboljšim študentom

KDAJ: 16. APRIL 2014, ob 16:00 uri,
KJE: Lila dvorana

Dogodek bomo zaključili s podelitvijo nagrad in priznanj najboljšim študentom Ekonomske fakultete v študijskem letu 2012/2013. Uvodna govornica na podelitvi bo dekanja prof. dr. Metka Tekavčič, prejemnike priznanj in goste pa bo pozdravila tudi prorektorica Univerze v Ljubljani prof. dr. Maja Makovec Brenčič. Vsebinsko bomo slavnostni dogodek popestrili z zanimivim predavanjem g. Andreja Miklavca, nekdanjega vrhunskega alpskega smučarja, olimpijca in mednarodnega podjetnika: »IZKORISTI SVOJ POTENCIAL IN POSTANI ZMAGOVALEC.

Izkoristi svoj potencial in postani zmagovalec

Vsi smo si med seboj različni, a kljub temu vsi stremimo k uresničevanju istih potreb. Uresničevanju potreb po varnosti, po raznolikosti, po pomembnosti, po ljubezni in povezanosti, po napredovanju in ne nazadnje po prispevanju drugim. Motivacijska predstavitev, v kateri Andrej Miklavc učinkovito in enostavno ponazori povezavo z izkušnjami in življenjem vrhunskega športnika, v življenje po športni poti – na poslovnem področju.

Da bi postali v katerikoli stvari odlični, potrebujemo odločenost in vztrajnost. Le to nas pripelje k odličnim sposobnostim. Večje imamo sposobnosti, večja je naša samozavest. Večja samozavest nam utre pot k višjim ciljem in boljšim rezultatom. Višji cilji pa od nas zahtevajo več žrtvovanja, nenehno učenje ter raziskovanje novih znanj in pristopov. To pa predstavlja osnovo za napredovanje.

Predavanje o motivaciji, odločitvah in vztrajnosti, ki pripeljejo do zastavljenih ciljev in napredka.

Vsebina:
  1. Vsak ima potencial biti uspešen
  2. Kdo bo jutri uspešen
  3. Kako svoje sanje spremeniti v svojo zmago in zakaj zmoreš tudi ti
  4. Kdo si in kako lahko danes ustvarjaš dodano vrednost
  5. Spremeni sleherni problem v vsakokratno priložnost

Predavatelj:

Andrej Miklavc, nekdanji vrhunski športnik (alpsko smučanje), zmagovalec tekme v Svetovnem pokalu, trikratni olimpijec, mednarodni podjetnik. Andrej je po koncu dolge in uspešne športne poti ter študiju ekonomije (Management & Marketing) svojo kariero nadaljeval kot strokovni so-komentator na nacionalni TV, poslovni in podjetniški svetovalec, direktor marketinga in prodaje mobilnega operaterja in predstavnik največjega telekomunikacijskega podjetja na svetu, s sedežem v ZDA. V ZDA je pričel z delovanjem Speaking-a, Coaching-a in High Impact Consulting-a. Zaradi tega veliko časa preživi v Sloveniji in v tujini, kjer je reden gost korporativnih in mednarodnih dogodkov, kot tudi organizator in voditelj High Performance dogodkov. Njegov življenjski moto je: »Uspeh pomeni pot, na kateri se razvijaš, napreduješ in doprinašaš ostalim.« (www.HighPerformance.si, www.AndrejMiklavc.com)

Gradivo predavanja

Prezentacija - Andrej Miklavc
Na vrh strani