EF SEB LU logo

Ciljno upravljanje in razvoj človeških virov

KDAJ: 16. APRIL 2014, ob 10:45 uri,
KJE: Predavalnica P-125

EF

Predavanje obsega uvodno predstavitev podjetja ter sistem ciljnega upravljanja in razvoja človeških virov znotraj podjetja in skupine. Skozi prikazano bomo skušali osvetliti velik pomen, ki ga ima razvoj zaposlenih za podjetje. Predstavili bomo tudi trenutne zaposlitvene možnosti in program Management Trainee.

Coca-Cola HBC Slovenija je del skupine Coca-Cola Hellenic, ki je ena največjih svetovnih družb za polnjenje izdelkov družbe The Coca-Cola Company po svetu in največja tovrstna družba v Evropi. Skupina Coca-Cola Hellenic deluje v 28 državah in zagotavlja svoje proizvode več kot 579 milijonom ljudi. V Sloveniji zaposluje 143 ljudi in ima sedež v Trzinu

Danes družba poleg Coca-Cole na slovenskem tržišču prodaja in distribuira tudi veliko drugih priznanih blagovnih znamk pijač: Coca-Cola zero, Fanta, Sprite, Schweppes, Nestea, Cappy Ice Fruit, Powerade, Burn, Illy issimo in Römerquelle.

S tako širokim izborom pijač in odličnimi kadri Coca-Cola HBC Slovenija oskrbuje več kot 4.000 strank s pomočjo katerih lahko vsakemu potrošniku kadarkoli ponudijo pravo osvežitev, po pravi ceni in na pravem mestu.

Na vrh strani