EF SEB LU logo

EY Slovenija: Predstavitev zaposlitvenih možnosti

KDAJ: 16. APRIL 2014, ob 09:00 uri,
KJE: Predavalnica P-125

EF
EY je vodilno podjetje na področju storitev revizije, davkov in poslovnega svetovanja. 176 000 zaposlenih po celem svetu povezujejo skupne vrednote. Naše ugotovitve in visoko kakovostne storitve, ki jih posredujemo našim strankam, vzpostavljajo zaupanje v kapitalske trge in gospodarstva po vsem svetu. Pri tem imamo pomembno vlogo pri ustvarjanju boljšega poslovnega okolja za naše zaposlene, naše stranke in našo širšo družbeno skupnost.

Že nekaj let učinkovito izvajamo program tako imenovanega »Internshipa«, to je program prakse oziroma študentskega dela, v okviru katerega študentom zadnjih letnikov in absolventom, ki izrazijo interes za delo v reviziji, na področju davkov, forenzičnih storitev ali svetovanja, ponudimo vključitev v delo. Program študentskega dela jim omogoča, da izkusijo poslovni svet že v času, ko zaključujejo s študijem in tako pridobijo relevantne delovne izkušnje v mednarodnem okolju, s skupino strokovnjakov na izbranem področju in s konkretnimi vsebinskimi nalogami. Še več, študentom omogočimo dostop do orodij in baz podatkov ter izobraževanj (na delu in preko izobraževalnih modulov).

»Internship« je pomembna podlaga za kandidaturo za kasnejšo redno zaposlitev, saj kandidati tekom opravljanja študijske prakse že pridobijo jasno sliko o podjetju, o načinu in naravi dela ter o pričakovanjih in morebitni karierni poti. Sezona v podjetju EY se vsako leto prične z julijem in traja do konca junija prihodnje leto. Spomladi in preko poletja tako intenzivno iščemo nove sodelavce, ki se v delo vključijo z avgustom.

Na vrh strani