EF SEB LU logo

Kaj lahko naredim že v času študija, da me po diplomi čaka možnost zaposlitve in nadaljnjega strokovnega razvoja

KDAJ: 16. APRIL 2014, ob 10:45 uri,
KJE: Predavalnica P-126

»Brezposelnost nevarno narašča«, »7 nasvetov kako ostati motiviran za iskanje službe«, »Po prvo zaposlitev mora v Turčijo«, »Kaj je najbolj pomembno, ko iščete zaposlitev?« itd., so naslovi člankov, ki jih najdemo v spletnem brskalniku na temo zaposlitve in ki nam sporočajo, da trg dela danes ni več tak kot pred leti. Priložnosti za zaposlitev je najbolje začeti iskati že v času študija.

V Bisnode dajemo možnost ambicioznim, dinamičnim in proaktivnim študentom, da se izkažejo in se v kolikor najdemo obojestranski interes, kasneje pri nas tudi zaposlijo in gradijo svojo poklicno oziroma karierno pot. Kadrovska politika je usmerjena v kadrovanje študentov Ekonomske fakultete, dodiplomskih in podiplomskih programov, smeri: trženje, računovodstvo, revizija in finance.

O delu v Bisnode, načinu sodelovanja s študenti Ekonomske fakultete in možnosti za razvoj kariere v okviru našega podjetja bomo spregovorili na predavanju na katerega vas vljudno vabimo.

Bisnode, družba za medije ter poslovne in bonitetne informacije, je vodilni ponudnik poslovnih informacij v slovenskem gospodarskem prostoru. Je del mednarodne skupine Bisnode AB, največjega evropskega ponudnika poslovnih in bonitetnih informacij s sedežem v Stockholmu. Bisnode AB je na evropskem trgu poslovnih informacij prisoten že od leta 1989. Skupina ima podjetja v 19 evropskih državah in zaposluje okvirno 3.000 ljudi.

Vizija podjetja je ostati vodilni ponudnik kakovostnih poslovnih informacij v Sloveniji in hkrati postati vodilni ponudnik na celotnem področju jugovzhodne Evrope.

Prednost naše dejavnosti je ta, da v času recesije ponujamo poslovne digitalne in kreditne informacije, s katerimi našim strankam pomagamo povečati prodajne rezultate, zmanjševati tveganje pri poslovanju ter izboljšati poslovne odločitve. Kar pa je seveda v tem času ključnega pomena.

Vrednote podjetja Bisnode so podjetniški in zmagovalni duh, usmerjenost k stranki in odprtost in transparentnost, stremljenje k celovitosti. V tem času se razvijamo, rastemo in zato zaposlujemo nove sodelavce.

Na vrh strani