EF SEB LU logo

Pokaži, kaj znaš!

KDAJ: 16. APRIL 2014, ob 09:00 uri,
KJE: Predavalnica P-128

Nacionalni center Europass je referenčna točka za evropsko pobudo Europass, ki uporabnikom nudi brezplačne obrazce za osebno predstavitev, ki so enake, standardizirane oblike in nosijo skupni logotip. Evropska pobuda Europass se je konec leta 2012 prenovila - prenovljenemu Europass življenjepisu, ki je dosegel že na milijone uporabnikov se je pridružila tudi možnost uporabe elektronske mape, imenovane Evropska mapa kompetenc, v katero je mogoče vstaviti različna potrdila, priporočila in druga dokazila.

Europass je namenjen vsem, ki se želijo celostno predstaviti, bodisi delodajalcem ali izobraževalnim ustanovam. Še zlasti primeren je za uporabo po drugih državah Evrope, vendar lahko Europass obrazce koristno uporabite tudi za iskanje zaposlitve po Sloveniji.

Na predavanju se bomo posvetili vprašanju, kako najbolje izkoristiti možnosti, ki jih ponuja Europass življenjepis, zakaj so poleg izobrazbe pomembne tudi kompetence ter na kakšen način jih lahko vključimo v osebno predstavitev.

Vse, ki se želijo predavanja udeležiti vabimo, da nam posredujejo svoj življenjepis najkasneje dva dni pred dogodkom oziroma do ponedeljka, 14.4.2014. Na dogodku boste lahko po končanem predavanju dobili povratno informacijo o vaši osebni predstavitvi.


Datoteka s ppt predstavitvijo.
Na vrh strani