EF SEB LU logo

Kompas MTS d.d. – Sprejmi izziv!

KDAJ: 16. APRIL 2014, ob 09:00 uri,
KJE: Predavalnica P-126

Družba Kompas MTS d.d. ima za seboj že dolgoletno tradicijo obstoja. Leta 1951 je bilo ustanovljeno podjetje, namenjeno opravljanju storitev, povezanih s prehodom potnikov in blaga preko državne meje. Skozi leta delovanja je družba uspešno sledila svoji viziji in na slovenskem trgu zavzela zavidljiv tržni delež. V ta namen je oblikovala tudi lastno blagovno znamko imenovano KOMPAS SHOP, ki se je skozi leta razvila v široko prepoznavno verigo poslovnih objektov vzdolž celotne državne meje. Družbo odlikuje predvsem visoko razvita ter računalniško podprta tehnologija poslovanja in strokovno usposobljeni kadri. Danes se lahko pohvali s 24-imi delujočimi se trgovinami, v katerih najdete izdelke priznanih blagovnih znamk s področja tekstila, galanterije, kozmetike in parfumerije, tobačnih izdelkov, alkoholnih in brezalkoholnih pijač, slanega in sladkega programa, izdelkov za dom ter tehnike.

V naši družbi zaposlujemo tako začetnike, kot strokovnjake, katerim omogočamo nadaljnji karierni razvoj. Verjamemo, da je za uspeh potrebna prava mera idej, znanja in drznosti. Zaposleni skupaj vsak dan gradimo nove zgodbe, k nas vodijo novim izzivom in uspehom naproti.

Naša predstavitev bo zajemala predstavitev družbe, od delovanja do skrbi za naše zaposlene ter njihovo kariero, predstavitev priložnosti, ki čakajo na vas ter interaktivni del, kjer vam bomo omogočili priložnost, da se nam predstavite in nas prepričate, da ste vi pravi za nas.

Na vrh strani