EF SEB LU logo

Kariera v multinacionalnem podjetju

KDAJ: 16. APRIL 2014, ob 14:15 uri,
KJE: Predavalnica P-125

Goodyear Dunlop Sava Tires je eden od vodilnih proizvajalcev pnevmatik v jugovzhodni Evropi. Družba je v stoodstotni lasti skupine Goodyear Dunlop Tires Europe B. V. in s tem del enega od največjih proizvajalcev pnevmatik na svetu Goodyear, ki skupaj zaposluje približno 69.000 sodelavcev. Goodyear Dunlop Sava Tires proizvaja in trži pnevmatike za osebna in tovorna vozila, pnevmatike za industrijske in gradbene stroje ter motopnevmatike. Prodajni splet sestavljajo pnevmatike petih priznanih blagovnih znamk: Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda in Debica.

V podjetju s sedežem v Kranju okoli 1.400 sodelavcev vsak dan skrbi za visoko kakovost poslovanja, ki družbo Goodyear Dunlop Sava Tires redno uvršča na sezname največjih, najuspešnejših in najuglednejših slovenskih podjetij. V Kranju je od leta 2010 tudi sedež organizacije Goodyear Dunlop Srednja in Jugovzhodna Evropa, ki posluje na 15 trgih tega dela Evrope (Slovenija, Češka, Slovaška, Madžarska, Bolgarija, Romunija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija, Črna gora, Makedonija, Albanija in Kosovo, Ciper in Moldavija).

Mednarodno okolje sodelavcem družbe Goodyear po vsem svetu, tudi v Sloveniji, ponuja številne priložnosti za poklicno rast in karierni razvoj. Družba nenehno in veliko vlaga v izpopolnjevanja in izobraževanja zaposlenih, pri čemer poseben poudarek namenja podpori vodij in talentov.

Na predavanju bodo sodelavci družbe Goodyear predstavili delo in možnosti kariernega razvoja v mednarodnem okolju. Osredotočili se bodo na razvojne programe za mlade talente in le-te predstavili tudi v praksi. Obiskovalci predavanja bodo lahko iz prve roke izvedeli, katere so tiste lastnosti, ki jih posameznik potrebuje za uspešno kariero v uglednem multinacionalnem podjetju.Datoteka s predstavitvijo.
EF EF
EF EF
Na vrh strani