EF SEB LU logo

Predstavitev zaposlitvenih možnosti in načina kadrovanja

KDAJ: 16. APRIL 2014, ob 12:30 uri,
KJE: Predavalnica P-126

Studio Moderna je vodilno multi-distribucijsko podjetje z direktnim odzivom v srednji in vzhodni Evropi prisotno na 21 trgih. Slovenski del podjetja je prav tako vodilno podjetje za televizijsko prodajo z direktnim odzivom na slovenskem trgu.

Podjetje je bilo ustanovljeno pred 22 leti in je začelo svoj razvoj s prodajo enega izdelka skozi en distribucijski kanal - DRTV. Danes Studio Moderna nudi svojim strankam, poleg lastnih blagovnih znamk, več kot 5000 različnih izdelkov, posebej izbranih za svoje trge.

Studio Moderna ima razvito mrežo sinergijsko povezanih distribucijskih kanalov, ki vključujejo tele-shopping in internetno prodajo, lastno mrežo trgovin, vele-prodajo, prodajo prek tiskanih medijev oz. direktne pošte in tele-marketing. Vse to temelji na lastno razviti tehnologiji in namensko razviti logistični infrastrukturi, ki omogočata neposreden stik s strankami.

Podjetje v svojem poslanstvu sledi ponudbi izdelkov in storitev kjerkoli in kadarkoli kupci to želijo. Zadovoljstvo kupcev ostaja glavna prioriteta podjetja, ki usmerja naše poslovne odločitve.

V podjetju si posebej prizadevamo za:
  • razvoj izdelkov in ponudb na področju zdravega načina življenja, osebnostne rasti in razvoja,
  • nadaljnji razvoj mreže distribucijskih kanalov,
  • razvoj »As seen on TV« izdelkov skupaj z »in store« video sistemom za maloprodajne verige, ki imajo možnost pozicioniranja na regionalnih trgih,
  • razvoj konceptov in praktičnih rešitev sistemov upravljanja s kupci (CRM), ki omogočajo podjetju, da prispeva k promociji in ozaveščanju kupcev o cenovno dostopnih, uporabnikom prijaznih in v praksi preizkušenih rešitev.

S študenti vzpostavljamo dolgoročno sodelovanje na različnih delovnih mestih in projektih. Izboru kadrov za študentske ali vstopne pozicije zato namenjamo pozornost z visoko mero zahtevnosti.

Podrobneje bomo predstavili vsebino izbranih področij dela, pripadajoča delovna mesta in pričakovane kompetence za uspešno delo. Iz prve roke boste bili deležni odzivov naših študentov o njihovem začetku karierne poti v podjetju, o pričakovanjih podjetja, načinu in naravi dela, izzivih s katerimi se srečujejo in lastnostih, ki jih potrebujejo za reševanje le-teh.

Na vrh strani