EF SEB LU logo

Predstavitev Tehnološkega parka Ljubljana in možnosti samozaposlovanja

KDAJ: 16. APRIL 2014, ob 10:45 uri,
KJE: Predavalnica P-127

Tehnološki park Ljubljana, ustanovljen leta 1995, je organizacija, ki predstavlja podporno in stimulativno poslovno okolje najvišje kakovosti za razvoj vrhunskega tehnološkega podjetništva.

Z zagotavljanjem ustrezne infrastrukture, storitev in promocije, motivira tehnološki podjetniški potencial v regiji ter pomaga pri realizaciji podjetniških pobud z visoko vsebnostjo znanja in tržnim potencialom. Hkrati omogoča vzpostavljanje povezav in sinergij z domačim in tujim razvojnim, raziskovalnim ter tržnim okoljem.

Tehnološki park Ljubljana pod svojim okriljem povezuje več kot 290 podjetij. Število članov nenehno narašča, saj vse več podjetij prepoznava prednosti in koristi, ki jih članstvo v takšnem mednarodno usmerjenem podjetniškem in podpornem okolju prinaša.

Tehnološki park Ljubljana namreč podjetjem poleg imidža, prestiža in kredibilnosti, nudi celovito podjetniško podporo. Ta zajema preverjanje poslovnih pobud, pomoč pri pripravi poslovnih načrtov, poslovno in tehnološko svetovanje ter mentorstvo, pa tudi iskanje poslovnih in strateških partnerjev. Članom hkrati omogoča povezovanje s finančnimi in naložbenimi institucijami, raziskovalnimi inštituti ter industrijo, jih izobražuje in usposablja, ter zagotavlja sodobno tehnično in infrastrukturno podporo.

Predstavitev predavateljice:

Vera Nunić je vodja oddelka za krepitev podjetništva v Tehnološkem parku Ljubljana d.o.o. Karierna pot jo je vodila od svetovalke za podjetništvo na Zavodu za zaposlovanje, vodje HRM na kadrovski agenciji, podjetniške svetovalke v Centru za razvoj malega podjetništva do dela v Tehnološkem parku Ljubljana d.o.o., kjer je bila najprej zaposlena kot svetovalka za razvoj podjetništva danes pa vodi Start up center. Svetuje start-up podjetnikom pri razvoju njihovega poslovanja. Njen življenjski nazor in strast je biti obkrožena z navdihujočimi in motiviranimi ljudmi, ki so si zadali nalogo izboljšati svet. To je tudi razlog, da se posveča delu s start-up podjetniki. Obvešča, povezuje, svetuje, organizira, spodbuja in po svojih najboljših močeh nudi pomoč mladim podjetjem pri uresničevanju njihovih vizij in sanj.
Na vrh strani