EF FELU logo

Delo MeNE išče 2015

15. APRIL 2015 EKONOMSKA FAKULTETA V LJUBLJANI
8:30 - 17:50

Karierni center Ekonomske fakultete v Ljubljani (CERŠ – Center za razvoj in svetovanje študentom) v sodelovanju s študentskim društvom Management Group organizira že 12. karierni dan Delo MeNE išče.

Namen letošnjega kariernega dne je seznaniti študente z zaposlitvenimi možnostmi in načinom kadrovanja uveljavljenih slovenskih in mednarodnih podjetij ter povečati zaposlitvene možnosti naših študentov in diplomantov, s poudarkom na pridobivanju znanj in veščin, ki jih na karierni poti - poleg formalno pridobljenih znanj v času študija – študenti še potrebujejo. Prav tako želimo študentom povedati, kdo oz. katere institucije jim na poti do zaposlitve lahko pomagajo, tako z vidika zaposlovanje doma, kot tudi v tujini.

V ta namen smo pripravili 21 predavanj, na katerih boste izvedeli, kaj bodoči delodajalci pričakujejo od vas, kako se pripraviti na prvi stik z delodajalcem, kako postopati pri iskanju zaposlitve v tujini ter pomembne značilnosti trga dela v Sloveniji in tujini.

POZOR: Udeležba na posameznih predavanjih v sklopu DMI 2015 se bo udeležencem štela za delno priznavanje izpita pri predmetu Razvoj poslovnih spretnosti.

Udeležba na dogodku je sicer brezplačna, vendar se je zaradi omejitve prostora na posamezne delavnice in okroglo mizo potrebno prijaviti.

Informativno-svetovalni kotiček

Tekom celega dne boste dodatne informacije o možnostih zaposlitve in opravljanja strokovnih praks doma in v tujini lahko pridobivali na informativnih točkah naših udeležencev.

Dodatne informacije

Vabimo vas, da nam sporočite svoje mnenje, predloge, komentarje, pohvale ali graje o sejmu Delo MeNe išče na naslov

andreja.scancar@ef.uni-lj.si

prijava

Na vrh strani