EF FELU logo

Organizatorji

EF

CERŠ – Center za razvoj in svetovanje študentom

Več kot le študij, pripravimo vas na vstop v poslovni svet

  • Svetujemo pri študiju in študijskih praksah.
  • Pomagamo pri načrtovanju poklicne poti.
  • Omogočamo neposreden stik z delodajalci.
  • Skrbimo za stalno informiranost o trgu dela.
  • Spodbujamo enake možnosti za vse.
EF

Management Group

Združenje Management Group je neodvisna in neprofitna organizacija, ki deluje že vse od leta 1994. Združuje študente in diplomante iz različnih področij in fakultet, ter jim omogoča prenos teoretičnega znanja na praktično raven. Samostojno organiziramo veliko različnih projektov, okroglih miz, predavanj, delavnic ipd. Naši najbolj prepoznavni projekti so: mednarodni projekt Business Hive, ki je odlična platforma za študente, ki želijo delati neposredno s podjetji, International week, ki omogoča izmenjavo študentov iz celega sveta ter spoznavanje tujih gospodarstev, EconomiCup, regata, katere cilj je na enem mestu združiti in povezati študente Ekonomske fakultete, njene zaposlene , profesorje ter partnerje iz poslovnega sveta in Humanitarni alarm, z dobrodelno noto.

Člani združenja, preko dela na projektih pridobijo izkušnje, ter konkurenčno prednost pred drugimi študenti, kar jim omogoča lažji vstop na trg delovne sile.

Eden izmed pomembnih projektov Management Groupa, pri katerem že tradicionalno sodelujemo z Ekonomsko fakulteto, je tudi Delo MeNE išče. Menimo, da je DMI odličen projekt, saj študentom omogoča neposreden stik s sodelujočimi podjetji in institucijami. Zanimiv pa je tudi za podjetja, saj na takšen način pridejo v stik s potencialnimi kadri.

V sklopu dogodka vam bomo na stojnici Management Groupa, člani na voljo za vsa vprašanja in dodatne informacije – naj bo to glede podjetij ali pa glede najboljšega društva na Ekonomski fakulteti – MANAGEMENT GROUPa.

Za več informacij obiščite spletno stran www.management-group.si, spremljajte nas na naši Facebook strani www.facebook.com/managementgroup ali pišite na info@management-group.si

Dodatne informacije

Vabimo vas, da nam sporočite svoje mnenje, predloge, komentarje, pohvale ali graje o sejmu Delo MEne išče na naslov

andreja.scancar@ef.uni-lj.si

prijava

Na vrh strani