EF SEB LU logo

Coca-Cola HBC Slovenija d.o.o.

Karierna pot v Coca-Cola HBC Slovenija

EF

Opis predavanja

Predavanje obsega uvodno predstavitev podjetja in poslovne enote, v kateri deluje. Zajet bo tudi prikaz razvojnih poti, kariernih možnosti in ugodnosti, ki so jih deležni zaposleni v podjetju Coca-Cola. Študentje bodo deležni tudi prikaza postopke zaposlitve, napotkov in smernic pri razgovorih.

Predstavitev podjetja

Coca-Cola HBC Slovenija je del skupine Coca-Cola Hellenic, ki je ena največjih svetovnih družb za polnjenje izdelkov družbe The Coca-Cola Company po svetu in največja tovrstna družba v Evropi. Skupina Coca-Cola Hellenic deluje v 28 državah in zagotavlja svoje proizvode več kot 579 milijonom ljudi. V Sloveniji zaposluje 132 ljudi in ima sedež v Trzinu.

Danes družba poleg Coca-Cole na slovenskem tržišču prodaja in distribuira tudi veliko drugih priznanih blagovnih znamk pijač: Coca-Cola zero, Fanta, Sprite, Schweppes, Nestea, Cappy Pulpy, Powerade, Burn, Illy kava in Römerquelle.

S tako širokim izborom pijač in odličnimi kadri Coca-Cola HBC Slovenija oskrbuje več kot 4.000 strank s pomočjo katerih lahko vsakemu potrošniku kadarkoli ponudijo pravo osvežitev, po pravi ceni in na pravem mestu.

Več na coca-colahellenic.si

Na vrh strani