EF SEB LU logo

LeitnerLeitner

Predstavitev skupine LeitnerLeitner

EF

Mednarodna skupina podjetij LeitnerLeitner se uvršča med vodilne mednarodne družbe s področja davčnega, poslovnega ter pravnega svetovanja. Poleg svetovalnih storitev skupina LeitnerLeitner izvaja tudi računovodske ter revizijske storitve.

Mednarodna skupina podjetij LeitnerLeitner je prisotna v osmih državah in ima več kot 650 sodelavcev z bogatimi in raznovrstnimi izkušnjami. Sodelu-jemo z domačimi in mednarodnimi podjetji iz najrazličnejših panog.

LeitnerLeitner Ljubljana

V našem timu sodeluje 30 sodelavcev z bogatimi in raznolikimi izkušnjami ter aktivnim znanjem nemškega in angleškega jezika. Poleg svetovanja so naši strokovnjaki aktivni tudi kot predavatelji pri priznanih domačih in tujih inštitucijah ter kot avtorji številnih publikacij. S svojim odličnim strokovnim znanjem ter dolgoletnimi poklicnimi izkušnjami nudimo kompetentne storitve na vseh področjih svetovanja.

Karierne možnosti

K sodelovanju vabimo vse, ki ste se pripravljeni izobraževati z delom in ob delu, ki vas ni strah novih izzivov in ki bi radi postali dober poslovni ali davčni svetovalec. Nudimo vam možnost osebnega in strokovnega razvoja, dodatno usposabljanje ter dostop do mednarodnih znanj in izobraževanj. Zaposleni dopolnjujejo svoje znanje s stalnim internim in eksternim izobraževanjem kot tudi podiplomskim študijem ter pridobivanjem specialističnih strokovnih nazivov. LeitnerLeitner ponuja možnost sodelovanja v mednarodnih timih (krajša praksa ali zaposlitev v tujini) ter sodelovanje v mednarodnih internih klubih s področja računovodstva, revizije ter davkov. V podjetju LeitnerLeitner so mladi kadri vedno dobrodošli. Če se želite pridružiti naši ekipi, pričakujemo veliko od vas, v zameno pa lahko vi pričakujete še več od nas.

LeitnerLeitner d.o.o.

Več na leitnerleitner.com

Na vrh strani