EF SEB LU logo

PRO PLUS

EF

Speed-dating

Podjetje PRO PLUS, d.o.o. je vodilna mednarodna multimedijska hiša na televizijskem in internetnem področju v Sloveniji. Poleg vodilnih komercialnih televizijskih programov v Sloveniji (POP TV, KANAL A, BRIO, OTO, KINO) ustvarjamo tudi vodilni spletni portal 24UR.com, številne tematske spletne strani ter prvi slovenski video na zahtevo Voyo. Tudi letos se bomo predstavili na kariernem dnevu Ekonomske fakultete DELO MENE IŠČE, da pa bi tako študentje kot mi odnesli čim več od tega srečanja, smo se namesto klasične predstavitve letos odločili izpeljati t.i. speed-dating oz. krajše kadrovske intervjuje. Delovno mesto  za katero najpogosteje rekrutiramo diplomante EF je delovno mesto vodje projektov v oddelku trženja. V ekipi že izkušenih tržnikov namreč študentje lahko pridobijo dragocene izkušnje in znanje, ki je odlična iztočnica za delo v trženju oz. medijih.

Vabimo vse zainteresirane študente, da se prijavijo za krajši intervju v okviru kariernega dneva in vas prosimo, da na razgovor prinesete tudi svoj CV.  Da bi razgovori potekali hitro in učinkovito, vas naprošamo, da svojo prijavo oddate najkasneje do 11.4.2016 na naslov: cers@ef.uni-lj.si. Točen opis delovnega mesta pa je razviden tudi iz priloge.

pdf icon Oglas

(Op.: Predstavitve PRO PLUS, d.o.o. se sicer lahko udeležijo vsi zainteresirani študenti, ne glede na to, ali se bodo udeležili krajšega intervjuja ali ne!)

Zaposlovanje v podjetju PRO PLUS d.o.o.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev

Pričakujemo inovativnost, samoiniciativnost in profesionalnost. Skupna lastnost vseh naših sodelavcev pa je navdušenje in strast za medijski svet. Če to strast z nami delite tudi vi, se pridružite raznoliki ekipi, ki vsak dan ustvarja nove medijske trende.

Odgovornost do zaposlenih

Zavezani smo k poslovnemu razvoju naših zaposlenih in zato skušamo vsakomur od njih zagotoviti dolgoročno karierno pot. Prav tako smo znotraj podjetja ustvarili kreativno okolje, ki spodbuja tudi osebni razvoj naših zaposlenih. Nenehne možnosti za učenje, pretok informacij, skupinski duh ter odprta kultura so ključni del našega podjetja.

Izobraževanje in usposabljanje

Izobraževanje in usposabljanje zaposlenih je eno izmed ključnih dejavnosti, h kateri stremi naše podjetje. Nudimo dodatna strokovna izobraževanja, ki jih izvajamo v okviru lastne medijske hiše, občasno tudi s pomočjo priznanih strokovnjakov in trenerjev, ki prihajajo iz uglednih podjetij na svojem področju delovanja. Ob začetku dela vsem novozaposlenim nudimo tudi mentorsko vodeno usposabljanje, ki jim omogoča lažji začetek dela.

Naša vizija in cilji

Naše poslanstvo je doseganje odličnih rezultatov. Z inovativnim, fleksibilnim in ustvarjalnim pristopom do medijskih vsebin ter s pomočjo uvajanja najnaprednješih multimedijskih tehnologij bomo obdržali status vodilnega ponudnika televizijskih in internetnih vsebin. Tako bomo lahko najučinkoviteje prispevali k uspehu podjetij, ki oglašujejo z nami. Vsak dan stremimo k iskanju novih poti za doseganje lastnih in skupnih ciljev, ki navdušujejo gledalce in spletne obiskovalce ter dosegajo cilje naših poslovnih partnerjev.

Glavne dejavnosti podjetja:

Z izdajanjem televizijskih programov POP TV, Kanal A, tematskimi programi BRIO, OTO, KINO, spletnim portalom 24ur.com, raznimi specializiranimi spletnimi portali in prvim slovenskim S-VOD programom VOYO družba ostaja najuspešnejše medijsko podjetje v Sloveniji. Ustvarja najbolj gledane televizijske programe in najbolj brane spletne vsebine ter uživa status hiše z najučinkovitejšimi mediji za oglaševalce. PRO PLUS poleg produkcje vsebin ustvarja tudi uspešno domačo televizijsko produkcijo, ki navdušuje, zabava in razveseljuje občinstvo pred televizijskimi zasloni ter obenem postavlja mejnike, ki definirajo kakovost televizijskega doživetja.

Organizacijska kultura in klima

Delo v medijski hiši PRO PLUS je življenjski slog, ki ga s pravimi vrednotami, kot so profesionalnost, odgovornost, inovativnost, nekonvencionalnost, odprtost in predanost, dnevno gradimo in negujemo. Usmerjeno je k dobrim medsebojnim odnosom za doseganje poslovnih in osebnih rezultatov.

Več na pro-plus.si

Na vrh strani