EF SEB LU logo

Unija računovodska hiša

Zaposlitvene možnosti v mednarodni računovodski hiši Unija

Predstavitev predavanja:

 • Predstavitev poslovnega sistema in organizacijske kulture Unije d.d.
 • Karierne možnosti in sistem napredovanja na Uniji
 • Sistem zaposlovanja in zaposlitvene možnosti v 2016

Unija računovodska hiša zagotavlja svojim strankam najvišji nivo storitev s področja:

 • računovodstva,
 • svetovanja (davčnega, pravnega, računovodskega in poslovno-finančnega),
 • obračuna plač,
 • Unija App.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2003 (zaposluje preko 80 zaposlenih v računovodstvu, na področju obračunu plač in davkov). Opravljamo storitve za več kot 550 poslovnih subjektov različnih organizacijskih oblik. S storitvami smo trenutno prisotni v 10 državah. Strankam ponujamo sodobne informacijske rešitve, kot so Unija App, ki omogoča brezpapirno poslovanje in mobilna aplikacija, ki strankam omogoča pregled nad poslovanjem podjetja. Na izboru za Naj računovodski servis smo sodelovali štirikrat in štirikrat zmagali v letih 2009, 2010, 2011 in 2015. Večkratna osvojitev naziva Naj računovodski servis v kategoriji velikih služi kot dodatna potrditev, da je biti najboljši naša odgovornost in zaveza.

Zavedamo se, da le z usposobljenim strokovnim kadrom lahko postavljamo in vzdržujemo zastavljene visoke strokovne standarde, zato posebno skrb namenjamo izpopolnjevanju znanj in usposabljanje zaposlenih. Večkrat smo se uvrstili tudi na lestvico TOP 10 izobraževalec, med 10 najboljših skrbnikov znanja, ki sistematično vlagamo v izpopolnjevanja znanja in usposabljanje zaposlenih v slovenskem prostoru. To priznanje podeljujeta vsako leto Planet GV in Inštitut za izobraževalni management Sofos desetim slovenskim podjetjem, ki največ vlagajo v izobraževanje zaposlenih.

Unija je ustanovitelj Inštituta za računovodstvo, ki je v širši strokovni javnosti v desetih letih delovanja postal priznan kot eden boljših organizatorjev izobraževanj s področja računovodstva, davkov in ostalih povezanih področij. Glavni namen Inštituta za računovodstvo je, da redno izobražuje in usposablja tako zaposlene kot tudi zunanjo javnost, ter hkrati obvešča o vseh novostih na področju računovodstva, davkov in delovne zakonodaje. Izvaja tudi certificirano izobraževanje za naziv »Računovodski strokovnjak IR«.

V našem kolektivu vedno toplo pozdravljamo tiste, ki:

 • imajo žejo po učenju, odkrivanju novega, raziskovanju, pridobivanju novih znanj in izkušenj.
 • Želijo rasti in napredovati ne samo na strokovnem, ampak tudi na osebnem nivoju.
 • Cenijo vrednote, kot so timsko delo, pozitivnost, mednarodno povezovanje, predanost svojemu delu in radovednost.
 • Razmišljajo s svojo glavo, ne čakajo na navodila, ampak sprašujejo, dvomijo v obstoječe in odkrivajo boljše rešitve.
 • Verjamejo v to, da računovodja ni le servis podjetjem, ampak poslovni partner, ki lastnikom podjetij pomaga na poti k uspehu.

Več na unija.si

Kontakt:
info@unija.com
Telefon: 01 360 20 00

Na vrh strani