EF SEB LU logo

Izobraževalni dnevi

EF

Izobraževalni dnevi Centra poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v Ljubljani je dvodnevni izobraževalni dogodek, ki združuje večdnevne seminarje in delavnice v smiselno celoto. S tem omogoča prepletanje druženja, izmenjave mnenj, primerov iz prakse in pridobivanje znanj na individualno izbranih eno dnevnih ali dvodnevnih seminarjih in delavnicah, ki jih posameznik poljubno izbere. Seminarji in delavnice pokrivajo različna, vedno aktualna poslovna področja in s tem tudi komplementarno znanje za vse zaposlene.

Glavni namen dogodka je pridobitev izkušnje izobraževanja, kot ga v slovenskem poslovnem prostoru še ne poznamo. Vsak udeleženec bo poleg izbranega seminarja in delavnice prisoten tudi na skupnem delu, predavanju posebnega gosta in večerji. Takšen razpored izobraževalnega dne omogoča ciljno izobraževalno izkušnjo posameznika ter povezovanje udeležencev iz podjetja in med podjetji.

  • Želite izvedeti več? Pokličite nas ali nas kontaktirajte preko e-naslova in z veseljem vam bomo pomagali. S klikom na spodnji gumb lahko oddate svoje podatke in mi bomo kontaktirali vas.

Oddaj kontakt

  • E: cpoef@ef.uni-lj.si
  • T: (01) 5892-492
  • Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani
  • Kardeljeva ploščad 17
Na vrh strani