EF SEB LU logo

LIOR MANOR: Vse je mogoče - spremenimo način razmišljanja!

Lior Manor Lior Manor conference

Po dnevu polnem znanja in novih idej, bomo še enkrat na prav poseben način razburkali možgane. Udeleženci vseh seminarjev bodo skupaj prisluhnili neverjetnemu izraelskemu infotainerju Lior Manorju.

Mednarodno priznan strokovnjak za kreativno razmišljanje Lior Manor s posebnimi metodami na zanimiv način odkriva misli posameznika, spodbuja »out of the box« razmišljanje, kreativnost in inovativnost. Zabava, sprošča, navdušuje in pokaže nevidno! Je redni gost visokotehnoloških konferenc in partner multinacionalk, kot so IBM, Cisco in Intel.

Lior Manor je vodilni svetovni infotainer, ki navdušuje poslušalce od Singapurja, Evrope do Združenih držav Amerike. Ukvarja se s predajanjem sporočil preko inovativnih, neponovljivih miselnih tehnik in spodbuja družabno mreženje. Je strokovnjak za širok razpon tehnik - od neverbalne komunikacije, branja misli, neverjetnega spomina in še mnogih drugih nenavadnih a odličnih metod.

Njegove neverjetne sposobnosti in velik vpliv je nemogoče opisati z besedami, obljubimo pa, da nihče v dvorani ne bo ostal ravnodušen.

Po predavanju se bomo zabavali na sprejemu z večerjo.

  • Želite izvedeti več? Pokličite nas ali nas kontaktirajte preko e-naslova in z veseljem vam bomo pomagali. S klikom na spodnji gumb lahko oddate svoje podatke in mi bomo kontaktirali vas.

Oddaj kontakt

  • E: cpoef@ef.uni-lj.si
  • T: (01) 5892-492
  • Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani
  • Kardeljeva ploščad 17
Na vrh strani