EF SEB LU logo

Aktivnosti Konfucijevega inštituta za podjetja

Dandanes se podjetje srečuje z veliko izzivi medtem, ko vstopa na Kitajski trg. Prav zato so vsa izobraževanja na tem področju zelo koristna. Delavnice za podjetja vsebujejo ključna znanja, ki jih vsako podjetje potrebuje, ko se odloči poslovati s kitajskimi podjetji ali na kitajskem trgu. V ta namen na Konfucijevem inštitutu organiziramo naslednje tematske aktivnosti za podjetja:


Kitajski jezik in kitajska kultura

Predstavnike podjetij vabimo, da se udeležijo tečaja kitajskega jezika. Tečaj kitajskega jezika je namenjen tako tistim brez predznanja, kot tudi tistim, ki želite svoje znanje nadgraditi. Kitajski jezik bo učil kitajski profesor, nekateri tečaji pa bodo vključevali tudi predavanja s področja Kitajske in poslovne kulture. Vsi tečaji bodo izvedeni v popoldanskih urah. Za cene in termine tečajev prosimo spremljajte rubriko novice in dogodki ali se naročite na e-novice.

Poslovanje s Kitajsko

Predstavnike podjetij vabimo da se udeležijo delavnic s področja poslovanja s Kitajsko. Delavnice združujejo akademsko in praktično obliko izobraževanja. Novost te oblike izobraževanja je strokovna ekskurzija na Kitajskem, kjer bodo udeleženci lahko obiskali slovenska podjetja in tuje podjetnike, ki že več let uspešno nastopajo na kitajskem trgu, ter spoznali Kitajsko kot morebitno priložnost za razširitev njihovega poslovanja ali krepitev vezi med poslovnimi partnerji. Vsa predavanja bodo izvedli domači in tuji strokovnjaki za kitajsko tržišče. Za cene in termine delavnic prosimo spremljajte rubriko novice in dogodki ali se naročite na e-novice.

Raziskave

Raziskave so pomemben del razvoja vsakega podjetja in prav tako tudi Konfucijevega inštituta. Trenutni raziskovalni projekti:

  • Poslovanje slovenskih podjetij na Kitajskem trgu (za rezultate raziskave nas kontaktirajte)Promocijski film Konfucijev inštitut Ljubljana[+introtext+]
Za ogled ostalih video posnetkov na Youtube kanalu Konfucijevega inštituta, kliknite tukaj >>>

KONTAKT

Knjižnica Konfucijev inštitut Ljubljana

Konfucijev inštitut Ljubljana ima v svoji zbirki več kot 390 različnih naslovov knjig s področja Kitajske. Vljudno vabljeni k ogledu seznama in k izposoji v Konfucijevem inštitutu, Kardeljeva ploščad 17, Ljubljana.

Želite biti obveščeni o aktivnostih in dejavnostih Konfucijevega inštituta?

Prijavi se na e-novice

Odjavi se od e-novic

GALERIJA

Kitajska Slovenija Kitajska Slovenija Kitajska Slovenija Kitajska Slovenija Kitajska Slovenija Kitajska Slovenija Kitajska Slovenija Kitajska Slovenija Kitajska Slovenija Kitajska Slovenija Kitajska SlovenijaNa vrh strani