EF SEB LU logo

Aktivnosti Konfucijevega inštituta za študente

Danes se tudi študentje čedalje bolj zavedajo pomembnosti Kitajske v globalnem poslovanju. V ta namen na Konfucijevem inštitutu organiziramo naslednje tematske aktivnosti za študente:

Kitajski jezik in kitajska kultura

Vse študente, zainteresirane za učenje kitajskega jezika, vabimo na udeležbo tečajev kitajskega jezika, ki bodo vsebovali tudi teme s področja kitajske kulture in identitete. Tečaji bodo potekali v prostorih Ekonomske fakultete, vodil pa jih bo kitajski profesor s pomočjo skupine sinologov iz Filozofske fakultete. Za termine tečajev prosimo spremljajte rubriko Novice in dogodki.

Kitajski poslovni jezik

Za vse študente, ki želijo svoje znanje kitajskega jezika nadgraditi tudi s poslovnimi izrazi, bomo organizirali tečaj kitajskega poslovnega jezika. Za termine tečajev prosimo spremljajte rubriko Novice in dogodki.

Promocijski film Konfucijev inštitut Ljubljana[+introtext+]
Za ogled ostalih video posnetkov na Youtube kanalu Konfucijevega inštituta, kliknite tukaj >>>

KONTAKT

Knjižnica Konfucijev inštitut Ljubljana

Konfucijev inštitut Ljubljana ima v svoji zbirki več kot 390 različnih naslovov knjig s področja Kitajske. Vljudno vabljeni k ogledu seznama in k izposoji v Konfucijevem inštitutu, Kardeljeva ploščad 17, Ljubljana.

Želite biti obveščeni o aktivnostih in dejavnostih Konfucijevega inštituta?

Prijavi se na e-novice

Odjavi se od e-novic

GALERIJA

Kitajska Slovenija Kitajska Slovenija Kitajska Slovenija Kitajska Slovenija Kitajska Slovenija Kitajska Slovenija Kitajska Slovenija Kitajska Slovenija Kitajska Slovenija Kitajska Slovenija Kitajska SlovenijaNa vrh strani