EF FELU logo

Poletna šola v Šanghaju – za študente

Tudi v letu 2017 bo organizirana poletna šola v Šanghaju. Poletno šolo bo organizirala naša partnerska univerza Shanghai University of International Business and Economics. Tritedenska poletna šola za študente bo potekala od 16 julija do 5. avgusta 2017. Cena poletne šole je 600 eur. Šolnina za poletno šolo se plača pri kitajskem organizatorju na Kitajskem.

Struktura poletne šole:

  • 1- tedenski »Kulturni teden« v Pekingu, 16. julij – 22. julij 2017
  • 2-tedenska poletna šola, 23. julij – 5. avgust 2017

Ker študijski obisk v tujini traja 21 dni, se lahko študentje prijavijo za štipendijo Javnega Sklada Republike Slovenije za razvoj kadrov v višini 710 eur. Več informacij na http://www.skladi-kadri.si/si/izobrazevanje-v-tujini/. Možnost spremembe glede na razpis za leto 2017.

Kriteriji za prijavo:

  • Uspešno opravljen interviju
  • Opravljen vsaj 30 urni tečaj kitajskega jezika na Konfucijevem inštitutu ali v okviru Konfucijevih učilnic (veljavno potrdilo)

POMEMBNO: Za študente, ki so uspešno opravili intervju in se niso nikoli udeležili nobenega tečaja kitajščine bo organiziran 30 urni tečaj kitajskega jezika po uspešno opravljenem intervjuju. Tečaj bo možno opravljati na Konfucijevem inštitutu ali v okviru Konfucijevih učilnic (30 urni tečaj mora biti opravljen pred odhodom na Poletno šolo v Šanghaj).

Vsi študentje, ki so v preteklosti že obiskovali tečaj kitajskega jezika in kulture ali študentje, ki bodo v poletnem semestru obiskovali tečaj kitajskega jezika in kulture in jim NI POTREBNO se udeležiti 30 urnega tečaja kitajskega jezika (v tem primeru je potrebno dokazilo o obiskovanju tečaja na Konfucijevem inštitutu ali v Konfucijevih učilnicah).


Prijave so možne do : 15. marca 2017

PRIJAVA: Več informacij in PRIJAVA >>>

Promocijski film Konfucijev inštitut Ljubljana[+introtext+]
Za ogled ostalih video posnetkov na Youtube kanalu Konfucijevega inštituta, kliknite tukaj >>>

KONTAKT

Knjižnica Konfucijev inštitut Ljubljana

Konfucijev inštitut Ljubljana ima v svoji zbirki več kot 390 različnih naslovov knjig s področja Kitajske. Vljudno vabljeni k ogledu seznama in k izposoji v Konfucijevem inštitutu, Kardeljeva ploščad 17, Ljubljana.

Želite biti obveščeni o aktivnostih in dejavnostih Konfucijevega inštituta?

Prijavi se na e-novice

Odjavi se od e-novic

GALERIJA

Kitajska Slovenija Kitajska Slovenija Kitajska Slovenija Kitajska Slovenija Kitajska Slovenija Kitajska Slovenija Kitajska Slovenija Kitajska Slovenija Kitajska Slovenija Kitajska Slovenija Kitajska SlovenijaNa vrh strani