EF FELU logo

Mednarodni študij doma

Celotni program v angleškem jeziku

Smo edina fakulteta v Sloveniji, ki omogoča študij v angleškem jeziku na vseh treh stopnjah študija. Na dodiplomskem študiju ponujamo 2 programa Marketing in International Business. Na podiplomskem študiju lahko izbirate med 15 programi. Če ste v zaključni fazi vašega študija, se lahko odločite za doktorski program v angleškem jeziku.

Celoten študij v angleškem jeziku je odlična izbira za tiste, ki želite nadaljevati študij v tujini ali si ustvariti mednarodno kariero. Ne le, da boste izboljšali svojo angleščino, ampak boste razširili tudi svojo mrežo poznanstev onkraj meja Slovenije in razvili medkulturne spretnosti.

Obiskovanje posameznih predmetov v angleščini

Če ste že vpisani na katerega izmed slovenskih programov, a bi vseeno želeli pridobiti nove izkušnje, vam nudimo pester izbor predmetov v angleškem jeziku. Ena izmed mnogih prednosti je izpopolnjevanje strokovne terminologije v angleškem jeziku. Po opravljenem izpitu prejmete potrdilo o uspešno opravljenem izpitu v tujem jeziku.

Postanite mednarodni tutor

Tutorji največkrat pomagajo tujim študentom pri administrativnih stvareh takoj ob prihodu v Slovenijo, jih pričakajo na postaji in se z njimi odpravijo do Pisarne za študentske domove oz. jim pomagajo pri iskanju nastanitve, jim predstavijo bogato obštudijsko dogajanje, jih obveščajo o različnih dogodkih, jim svetujejo in jih usmerjajo skozi študij, običajno pa se z njimi družijo tudi v prostem času in jim tako pomagajo pri vključevanju v slovensko okolje.

Dodatne prednosti tutorstva pa so še poznanstva s celega sveta, utrjevanje angleškega in drugih jezikov, udeležba na mednarodnih aktivnostih in seveda dodatna prednost za vaš CV.

Poletna šola

Poletna šola je odličen način za spoznavanje novih tujih in domačih študentov. Zagotovimo vam lahko, da so vezi, stkane med intenzivnim preživljanjem poletnih počitnic, najmočnejše. Izbor obveznih in izbirnih predmetov predavatelji na Poletni šoli predavajo v angleškem jeziku v sodelovanju s tujimi predavatelji. Dobrodošli ste tako dodiplomski kot podiplomski študentje.

Ljubljana Summer School »Take the Best From East and West«

Na vrh strani