EF SEB LU logo

Testiranje s svetovanjem

Namen psihološkega testiranja, diagnosticiranja oziroma profiliranja je spoznati posameznikove osebnostne lastnosti in sposobnosti, njegova močna področja ter morebitne ovire za uspešno delo na določenem delovnem področju in nadaljnjem razvoju kariere.

Psihološko testiranje je sestavljeno iz izbranih, uveljavljenih in zanesljivih psiholoških inštrumentov, ki omogočajo dober vpogled v osebnostni in kompetenčni profil posameznika. Poleg osebnostih vprašalnikov lahko posebej izpostavimo dva inštrumenta, s katerima ugotavljamo čustveno inteligentnost in optimizem. Čustvena inteligentnost zaobjema vrsto sposobnosti, ki temeljijo na posameznikovem zaznavanju čustev, njihovi spretni uporabi, kako posameznik razume svoja čustva in ali jih zna koristno uporabljati v življenju. Hkrati pa preverjamo tudi posameznikov način razlaganja dobrih oziroma slabih dogodkih, pojasnjevalnih slog zanje in v kakšni meri si posamezniki pripisuje svoje uspehe ali neuspehe. V zadnjem delu s Competovim psihologom skupaj z vami vaš celotni profil pokomentiramo in podamo smernice za nadaljnji osebnostni razvoj

Cena storitve

Psihološko testiranje in svetovanje je plačljivo, vendar za člane Alumni Ekonomske fakultete po zelo ugodni akcijski ceni. Cena testiranja, skupaj z interpretacijo osebnostnega profila, znaša 150 EUR.

Alumni člani Ekonomske fakultete se lahko prijavite TUKAJ!

University of Ljubljana,
School of Economics and Business.
[+introtext+]

Splošne informacije

Dodatne povezaveNa vrh strani