EF SEB LU logo

Centralna ekonomska knjižnica

O knjižnici

Splošno o knjižnici, njenih storitvah in uporabi >>>

Digitalna knjižnica

E-revije in e-knjige, podatkovne zbirke, katalogi knjižnic, repozitorij, odprtodostopni viri >>>

Nova storitev

eTUTOR-CEK

e-pomočnik in navodila za uporabo knjižnice >>>

1-6/100 novic
    
 

Nove e-knjige v CEK

V CEK-u so na voljo nove e-knjige.  Naslovnice, krajši opis in povezave do njih si lahko ogledate tukaj. Vabljeni k branju!

>>>

 

Tematski eTutor Makroekonomika

V CEK-u smo pripravili prvi tematski eTutor Makroekonomika. Na enem mestu boste našli zbrano literaturo s področja makroekonomike, pregleden dostop do e-knjig in e-revij, katalog gradiva izbranih avtorjev, podatkovne zbirke, video predavanja in še več. Vabljeni k ogledu – eTutor Makroekonomika.

>>>

 

Lab*CEK – študijski prostor v knjižnici

V zgornjem nadstropju CEK se nahaja študijski prostor Lab*CEK ki ga študenti EF že lahko izkoristite za ustvarjalni študij, v tem prostoru pa potekajo tudi knjižnične predstavitve zbirk in delavnice. Za lažji dostop dostop do Lab*CEK in Kock znanja 7 in 8 lahko uporabite tudi dvigalo.

>>>

 

Statista – nova podatkovna zbirka v CEK

S ponudnikom Statista smo v letošnjem letu z lokacij Ekonomske fakultete omogočili dostop do novega informacijskega vira -  Statista. Statista je največja in najobsežnejša statistična platforma, prek katere dostopate do več kot 1,5 milijona podatkovnih nizov, napovedi, dosjejev, poročil in infografik. Zajema 80.000 tem, ki niso omejene le na ekonomske vede, ampak pokrivajo tudi socialna […]

>>>

 

Financial Times Premium – brezplačni dostop za študente EF

V študijskem letu 2019/2020 imate študenti EF omogočen brezplačen dostop do e-publikacije Financial Times (Premium paket). Za dostop potrebujete: status študenta Ekonomske fakultete v študijskem letu 2019/2020 in UL elektronski naslov. Potrdilo o statusu (vpisu) in informacijo o UL e-naslovu pošljite na: periodika.cek@ef.uni-lj.si.

>>>

 

Delovni čas CEK med božično-novoletnimi prazniki

CEK bo 24. decembra 2019 odprta med 8. in 15. uro. Od 25. 12. 2019 do 5. 1. 2020 pa bo knjižnica zaprta. Zamudnina se za dni, ko je knjižnica zaprta, ne obračunava. Če vas bo v tem času prijela delovna vnema, lahko večino e-virov iz Digi*CEK uporabljate od doma. Želimo vam vesele praznike in […]

>>>

Delovni čas

 • Ponedeljek-petek:
  8.00 do 20.00
  Sobota:
  8.00 do 13.00
 • Nočna čitalnica
  Ponedeljek-petek:
  20.00 do 22.00
COBISS+

Bližnjice

Koledar izobraževanj

Na vrh strani