EF SEB LU logo

Alumni prijava

Alumni Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani

Spoštovana diplomantka, spoštovani diplomant Ekonomske fakultete!

Alumni združuje diplomante vseh generacij, ki so kadarkoli diplomirale na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani in je največje združenje ekonomistov v Sloveniji. Na brezplačnih strokovnih, družabnih in športnih dogodkih ter druženjih boste srečali uspešne posameznike, pridobili nova znanja in nova poznanstva, preko katerih boste lahko širili svoje socialne mreže ter ustvarjali nove priložnosti za razvoj vaše kariere.

Iskreno se veseliva srečanja z vami na katerem izmed prihajajočih dogodkov!

Prof. dr. Metka Tekavčič Janez Škrabec
dekanja Ekonomske fakultete predsednik Alumni Ekonomske fakultete
19. junija 2018 se je tudi Alumni Ekonomske fakultete pridružil klubom alumnov Univerze v Ljubljani. Mi še vedno ostajamo Alumni EF a se bomo družili na novem spletnem portalu ekonomisti med seboj in tudi z alumni drugih članic Univerze v Ljubljani. Preveri tudi nove ugodnosti, ki si jih s tem pridobil. Zato, če želiš biti del te skupnosti oddaj svojo prijavo.

Če te ni, manjkaš.

Izpolni prijavnico in nam jo pošlji na mail alumni@ef.uni-lj.si ali po pošti (Alumni EF, Kardeljeva ploščad 17, 1000 Ljubljana)

Ste vedeli? Člani Alumni EF imamo svojo plačilno kartico


S podjetjem Erste Card d.o.o. smo izdali plačilno kartico Diners Club Alumni EF. Z njo boste lahko plačevali, se izkazovali in koristili alumni in Diners Club ugodnosti:

  • brezplačno članstvo v knjižnici EF,
  • kartica vključuje turistično zavarovanje z asistenco v tujini,
  • Več ugodnosti
  • s kartico lahko plačujete na več kot 30 milijonov prodajnih mest v Sloveniji in po vsem svetu, omogoča vam plačilo na obroke, tudi v tujini,
  • bogat nagradni program s popusti do 50%,
  • prost vstop v več kot 700 letaliških salonov (če so izpolnjeni pogoji za uporabo dodatne ugodnosti imetnikov Diners Club kartice), in še veliko več.

Letna članarina za kartico bo v prvem in v vseh nadaljnjih letih vašega članstva v Alumni EF polovična (po trenutno veljavnem ceniku znaša 14,5 EUR letno)*.

*Velja za nove člane ob prvi včlanitvi.

Prijava za kartico

Na vrh strani