EF FELU logo

Delo MeNE išče 2012

11. APRIL 2012 EKONOMSKA FAKULTETA V LJUBLJANI
8:00 - 17:30

Karierni center Ekonomske fakultete v Ljubljani (CERŠ) v sodelovanju s študentskim društvom Management Group organizira že 9. karierni dan Delo MeNE išče.

Namen letošnjega kariernega dne je seznaniti študente z zaposlitvenimi možnostmi in načinom kadrovanja uveljavljenih slovenskih in mednarodnih podjetij ter povečati zaposlitvene možnosti naših študentov in diplomantov, s poudarkom na pridobivanju znanj in veščin, ki jih na karierni poti - poleg formalno pridobljenih znanj v času študija – študenti še potrebujejo. Prav tako želimo študentom povedati kdo oz. katere inštitucije jim na poti do zaposlitve lahko pomagajo, tako z vidika zaposlovanje doma, kot tudi v tujini.

V ta namen smo pripravili 17 predavanj, na katerih boste izvedeli, kaj bodoči delodajalci pričakujejo od vas, kako se pripraviti na prvi stik z delodajalcem, kako postopati pri iskanju zaposlitve v tujini ter pomembne značilnosti trga dela v Sloveniji in tujini.

Posebno pozornost smo ponovno namenili študentom s posebnimi potrebami, za katere smo, v sodelovanju z Društvom študentov invalidov Slovenije in gosti, pripravili zanimivo delavnico na temo »Aktiven po študiju«.

Tudi letošnji dogodek bomo popestrili z okroglo mizo, na kateri se nam bodo predstavili uspešni managerji, ki delajo na zelo različnih področjih. Okroglo mizo smo naslovili: »POSEBNOSTI KARIER V RAZLIČNIH OKOLJIH«.

Okroglo mizo bo vodila mag. Mojca Križnar, Hill International.

Da pa bo naše druženje čim bolj prijetno, bomo celoten dogodek začeli z DMI zajtrkom, na katerega ste prisrčno vabljeni pred začetkom delavnic.

Udeležba na dogodku je sicer brezplačna, vendar se je zaradi omejitve prostora na posamezne delavnice in okroglo mizo potrebno prijaviti.

Informativno-svetovalni kotiček

Informativno-svetovalni kotiček kariernega dne Delo MeNE išče bo med 8.00 in 16.00 uro na hodniku pred predavalnicami v pritličju, kjer se bo celoten dogodek odvijal. Študentom bodo na voljo vse informacije o dogodku in programu.

Dodatne informacije

Vabimo vas, da nam sporočite svoje mnenje, predloge, komentarje, pohvale ali graje o sejmu Delo MeNe išče na naslov

andreja.scancar@ef.uni-lj.si

prijava

Na vrh strani