EF FELU logo

Zakaj študij v tujini?

Študij v tujini je neprecenljiva priložnost, ki vam ponudi drugačen pogled na svet, razširi vaše intelektualno obzorje ter poglablja znanja. Vsakdo, ki je študiral v tujini, vam bo zagotovo povedal, da ti študijska izmenjava spremeni življenje. Spoznavanje drugih kultur, nova prijateljstva, pridobljene izkušnje ter kompetence gradijo vašo samozavest, samostojnost in s tem pripravijo na življenje.

Podrobne informacije o študijskih izmenjavah, vključno s pomembnimi dokumenti, roki za prijave, izkušnjami študentov in drugimi informacijami, ki so namenjene študentom Ekonomske fakultete, so na voljo v rubriki "Mednarodno sodelovanje" v Študent-netu.

Programi izmenjave

Z namenom, da svojim študentom ponudimo najboljše možnosti kariernega izpopolnjevanja in osebnostnega razvoja, je Ekonomska fakulteta vključena v različne programe izmenjave. Pogoj za udeležbo na vsaki izmed njih je status študenta Ekonomske fakultete.

ERASMUS Si želite oditi na študij v katero izmed evropskih držav? >>>
ERASMUS izven EU Mobilnost izven Evropske unije. >>>
BILATERALNE IZMENJAVE Če ste si izbrali fakulteto v tujini, s katero nimamo sporazuma, se oglasite in potrudili se bomo to urediti. >>>
CEEPUS Študentje ali profesorji lahko izberete katero izmed srednjeevropskih univerz. >>>
DVOJNA DIPLOMA Za tiste študente, ki jih zanima pridobitev dodatne diplome. >>>
Na vrh strani