EF SEB LU logo

Kadrovanje

Prihranite denar in energijo za oglaševanje prostih delovnih mest

napis

Pozabite drage oglase v tiskanih medijih! Oglas v časopisu je objavljen enkrat in ima omejen učinek. Mi neposredno pošljemo ponudbo ustreznim kandidatom v bazi, hkrati jo objavimo na spletnih straneh fakultete in na oglasni deski kariernega centra.

S 1.2. 2019 smo se zaradi prevelikega števila oglasov in posledično slabše odzivnosti študentov odločili, da je prvo pošiljanje objave prostega delovnega mesta brezplačno. Vsako nadaljnje pošiljanje objave podjetja v istem letu pa se obračuna po simbolični ceni 70 EUR + DDV.

Za vas izberemo najprimernejše kandidate

napis

Osebno poznamo kandidate v svoji bazi in z njimi sodelujemo na različnih področjih. Poleg podatkov o kvalifikaciji in izkušnjah razpolagamo z dodatnimi informacijami, kot so osebna mnenja profesorjev, udeležbe na neobveznih seminarjih in delavnicah, povprečna ocena in osebna zavzetost.


Za informacije o ceni in dodatnih podrobnostih storitev nam pišite na jana.benedik@ef.uni-lj.si

Naj maske padejo in spoznajte bodoče sodelavce še pred začetkom dela

napis

Na papirju vse zveni veliko lepše in priznajmo si, ljudje znajo razočarati. Že po nekaj kratkih srečanjih z nekom na bolj neformalen način lažje ocenite, kakšen je kandidat v resnici in ali sodi v vaše podjetje. Nudimo vam različne načine, da spoznate in ocenite potencialne kandidate še pred začetkom dela: strokovne prakse, predstavitve na fakulteti, sodelovanje na dogodkih itd. Izkušnje kažejo, da se prav na takšen način velikokrat razvijejo najboljši odnosi. Domiselni delodajalci so spoznali, da jim strokovna praksa omogoča dostop do kroga perspektivnih kandidatov za bodoče zaposlitve z veliko manj konkurence kot pri tradicionalnem kadrovanju.


Za informacije o ceni in dodatnih podrobnostih storitev nam pišite na jana.benedik@ef.uni-lj.si

Na vrh strani