Organizacija dogodkov

Ekonomska fakulteta se je v zadnjem času dokazala z organizacijo najrazličnejših dogodkov, od večjih mednarodnih konferenc (tudi več kot 1000 udeležencev), do okroglih miz, srečanj, predavanj in seminarjev. Odlične organizacijske sposobnosti, široka mreža strokovnjakov iz akademskega in poslovnega sveta in velika izbira moderno opremljenih prostorov so prednosti organizacije dogodkov na Ekonomski fakulteti.

Nudimo celostno storitev, ki vključuje idejno zasnovo, načrtovanje dogodka, usklajevanja glede pogostitve, organizacijo hostes, promocijskih in interaktivnih materialov in podporo na dogodku samem. Z veseljem priskočimo na pomoč tudi pri vsebinskem delu, saj imamo s tega področja bogate izkušnje in hkrati veliko izbiro predavateljev, s katerimi sodelujemo že mnoga leta.

Zavedamo se, kako pomembni so dobri dogodki za ugled podjetja ali institucije. Zato prisluhnemo željam naročnika in jih uresničimo ter nadgradimo.

Izbirate lahko med naslednjimi prostori, ki so vsi opremljeni z napredno informacijsko tehnologijo:

  • štirimi večjimi predavalnicami (143–405 sedežev; možnost simultane avdio in videoprojekcije);
  • 12 srednje velikimi predavalnicami (50–122 sedežev);
  • 15 predavalnicami za seminarje (20–42 sedežev) in
  • tremi sejnimi sobami.

Organiziramo dogodke na temo poslovno-ekonomskih ved:

Na letni ravni organiziramo naslednje konference:

Prihodnje velike mednarodne konference, ki bodo potekale v organizaciji Ekonomske fakultete

Mednarodne konference, ki so potekale v organizaciji Ekonomske fakultete:

Galerija slik

Organizacija dogodkov Organizacija dogodkov Organizacija dogodkov Organizacija dogodkov Organizacija dogodkov Organizacija dogodkov Organizacija dogodkov Organizacija dogodkov Organizacija dogodkov Organizacija dogodkov Organizacija dogodkov Organizacija dogodkov Organizacija dogodkov

Na vrh strani